►Elisenda Ribas, actriu polifacètica.

►Havia fet teatre, cine i televisió. Va estudiar art dramàtic a l’Institut del Teatre, cant i música al Conservatori del Liceu i dansa espanyola i clàssica amb Joan Magrinyà i Charo Contreras. Va guanyar el premi d’interpretació femenina al “X Ciclo de Teatro Latino”. La seva carrera artística es va desenvolupar tant en el teatre com en la comèdia musical, com en el cinema, a la televisió a la ràdio i en el doblatge.

►Algunes de les sèries televisives en les quals va participar: “Santa Teresa”, “La plaça del Diamant”, A l’Est del Besòs”, “Sóc com sóc”, “Este es mi barrio” entre altres.

►Al cinema va treballar amb directors com Jordi Grau, Fernando Fernán Gómez, Francesc Betriu, Josefina Molina, Rosa Vergés, M.A. Antoni, Ricard Reguant. La darrara “Lisístrata” de Francesc Bellmunt.

►I al teatre al “Cabaret literari” a La Cova del drac, col·laboracions amb La Trinca, Muntatges amb el Teatro Nacional de la Zarzuela i l’Òpera còmica de Mardid, “L’òpera de tres rals”, “El supervivent”, “De Montmatre al Paral·lel”i “Els Pirates” de Dagoll Dagom.