► “Fun Home”  amb la música de Jeanine Tesori i el llibret i lletres de Lisa Kron basat en la novel·la  gràfica d’Alison Bechdel  arriba per primera vegada a Europa i en català.

►El repartiment:

♪Alison Bechdel: Mariona Castillo.
♪Bruce Bechdel: Daniel Anglès.
♪Helen Bechdel: Pili Capellades.
♪Alison jove:  Clara Solé.
♪Joan: Julia Jové.
♪Roy, Mark, Pete, Bobby Jeremy: Marc Andurell.
♪Alinson nena: Lara Kate Albertos, Noa Flores, Mariona Lleonart.
♪Christian Bechdel: Ferran Alegre, Aleix Colomer, Daniel Pérez.
♪John Bechdel: Miquel Camps, Jan Gavilan, Stel.la Tarradellas.

►La versió en català dirigida per Daniel Anglès, amb la direcció musical de Miquel Tejada, les coreografies d’Óscar Reyes, amb l’adaptació al català de Marc Gómez i el mateix Daniel Anglès,  es podrà veure al Casino de l’Aliança del Poblenou a partir del 24 de gener.

FUN_HOME_DANIEL_ANGLÈS__LC0023

►L’escenografia i el vestuari  de l’espectacle anirà a càrrec de Raquel Ibort i Miarc Udina, La il·luminació serà de Xavi Costas i Daniel Anglès, el disseny de so d’Enric Vinyeta i la producció de Javier Pérez-Tenessa.

►I completen l’equip Àgata Casanovas i Mireia Sanmartin com a ajudants de direcció, Andreu Gallén com a ajudant de la direcció musical, Helena Jara com a assistent de coreografia, Jordi Taixés com a escola Fun Home, Susanna Domènech com a coach vocal, Arnau Recio com a director tècnic, Meritxell Bonet a la gerència, Sol Blasi com a directora de producció, Toni Luque com a productor executiu, Anna Aurich i Elena Manrique en la premsa i la comunicació, Raul Ramirez i Adrià Ramirez a la web i al grafisme, Àgata Casanovas i Paula Costas a la imatge, Nil Bofill a les xarxes socials i Víctor Arbelo a l’ocupació del teatre.

Fun Home Cat

►Fun Home, l’obra:

►Quan el seu pare mor inesperadament, l’Alison, una novel·lista gràfica, se submergeix en el seu passat per explicar la història d’aquell home inestable, brillant i únic, amb un temperament i uns secrets que van definir la seva família i la seva vida.

►Cavalcant entre el passat i el present, l’Alison reviu com jugava de petita a l’empresa familiar, la funerària Bechdel, com va anar comprenent la seva sexualitat al llarg dels anys i li van anar quedant respostes pendents sobre els desitjos ocults del seu pare.

►Fun Home és un musical fresc, honest i original que tracta sobre veure els pares amb ulls d’adult.
►La productora:
►L’espectacle és una producció de No Day But Today.

►És l’empresa que es crea per estrenar a Barcelona una nova producció Rent, per celebrar-ne el 20è aniversari. Els sis impulsors artístics del projecte inicial van ser Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Nil Bofill, Susanna Domènech, Jordi Taixés i Miquel Tejada. El projecte inicial va guanyar un dels premis de Barcelona Activa, com a nova aposta empresarial artística.

►La seva unió amb Javier Pérez-Tenessa és el que va dotar d’estructura empresarial el projecte, i va transformar una idea en la productora que és ara. El van acompanyar a com a Business Angels els també inversors José Marín i Tammy Beaulieu. La primera producció, Rent, es va estrenar oficialment a Barcelona, el 26 de gener de 2016. L’espectacle va tenir un gran èxit de públic i de crítica, sent guardonat amb diversos premis Broadway World. La bona valoració d’aquesta primera experiència, i l’expectativa generada pel concepte de producció i l’aposta artística, va portar als socis a decidir donar continuïtat a No Day But Today i iniciar el procés de producció d’aquest segon espectacle: Fun Home.

Fun Home equip