►Aladdí
►Del 30 de desembre de 2022 al 25 de febrer de 2023.

►Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer. Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.

►Repartiment:
Aladdí: Aleix Molina / David Bonilla
Princesa Jazz: Andra Márquez / Andrea Sevilla
Geni / Mercader: Albeni Arianda / Mireia Obregón
Mag Brubrú / Vell: Daniel Jiménez / David Bonilla

►Amb la direcció d’Albert Pueyo, la direcció vocalde Xènia Nogué, el llibret d’Eloy Cabacas, el vestuari de Laura Taus i Moisés Prats, l’escenografia de Raquel Gonta i Marina Lozano.
►Una producció Magatzem d’Ars

►Els Tres porquets
►Del 3 d’octubre de 2022 fins al 26 de febrer de 2023.

►Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina. És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero. Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons. Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.

►Un musical compost per una pianista que acompanya, en tot moment, la narració de la història.

►Repartiment:
Mare / Llop: Gemma Casals
Assenyat: David Bonilla / Daniel Jimenez
Juganera: Xènia Nogué
Gandula: Laia López

►Amb la direcció d’Albert Pueyo, la direcció vocal de Xènia Nogué, la música de Neus Kaori  les lletres de Jordi Fornieles, el llibret de Mar Colàs, el vestuari de Laura Taus i Moisés Prats
►Una producció de Magatzem d’Ars

►La Rínxols d’or i els tres Ossos
►Des del 4 d’abril de 2021 fins al 26 de febrer de 2023.

►La Rínxols d’Or és una nena molt aventurera que li agrada anar a descobrir nous paisatges. Un dia, voltant pel bosc, troba una caseta de fusta. A l’entrar, veu que hi ha un deliciós dinar preparat i no dubta en menjar-se’l i fer-se una bona migdiada. Però la família Ós està a punt de tornar del seu passeig, i a l’Ós petit no li farà gens de gràcia veure com la Rínxols d’Or està prenent tot el que és seu.

►Repartiment:
Rínxols: Xènia Nogué / Mireia Lorente
Pare / ós gran: David Bonilla
Marmota/ ós mitjà: Gemma Casals

►Amb la direcció d’Albert Pueyo, la direcció vocal de Xènia Nogué, el llibret d’Eloy Cabacas, el vestuari de Laura Taus i Moisés Prats, l’escenografia de Raquel Gonta i Marina Lozano.
►Una producció de Magatzem d’Ars