Fem un musical IV edició

►La IV edició del projecte “Fem un musical” serà un musical amb música i llibret d’Arnau Tordera.

►La passada setmana van començar els assajos del nou musical titulat: Deixa’t estar de romanços, en el qual participen 43 estudiants (de tercer d’ESO a segon de Batxillerat) de centres educatius de Vic.

►Durant sis mesos, els participants de la IV edició de Fem un musical assajaran setmanalment a L’Atlàntida fins a l’estrena de l’obra el 22 d’abril de 2023 que se’n farà una doble sessió.

►Com en les darreres edicions, els participants han estat seleccionats a través de quatre sessions de càsting que el 9TV ha enregistrat amb l’objectiu de produir un programa televisiu que mostri el procés d’aprenentatge artístic que els participants duran a terme en els sis mesos vinents.

►El projecte Fem un musical posarà en escena 43 estudiants d’entre tercer d’ESO i segon de Batxillerat de centres educatius de Vic que actuen, canten i ballen sota la direcció escènica de Laura Domènech i la direcció musical de Judit Muñoz.  La producció també comptarà amb la participació d’una trentena d’intèrprets instrumentals i ballarins/es.

►Deixa’t estar de romanços és el títol de la darrera creació d’Arnau Tordera, produït per l’Ajuntament de Vic, inspirada en els personatges de l’imaginari popular de la tradició catalana: Sant Jordi, el Comte Arnau, l’Home dels nassos, en Patufet, la Vella Quaresma, Flordeneu i dones d’aigua, entre d’altres.

►Sinopsi:

►Després de la recordada gesta que va suposar la mort del drac malvat, Sant Jordi i la princesa Cleodolinda han esdevingut reis de Mirmanda, la ciutat llegendària. Allò que en un primer moment podria semblar una circumstància ideal amaga una realitat ben complexa i plena de clarobscurs. Cleodolinda està cansada de la vida que duu a la ciutat, no estima Sant Jordi i vol fugir a la recerca de la felicitat. Al mateix temps, Sant Jordi està sumit en una profunda depressió perquè es veu a si mateix com un heroi en hores baixes que no tornarà a assolir l’èxit al camp de batalla. La situació s’agreujarà amb l’aparició sobtada de l’esperit del comte Arnau, que arribarà a la ciutat creient que allà hi ha la seva desitjada Abadessa.

►Participen en la IV edició del projecte educatiu Fem un musical: l’IES Jaume Callís, l’Escorial, Sant Miquel dels Sants, el Sagrat Cor, l’Escola Estel, l’EMVIC, Osona en Dansa, Escènic Vic, Osona en Dansa, EART Vic.