►El 21 i 28 de setembre s’estrenarà “El gran somni” de la mà de Filagarsa Teatre.
►L’espectacle et porta al fascinant món d’en Phineas Barnum. Un home que va voler mostrar que la vida pot ser l’espectacle més emocionant de tots. El Gran Somni està basat en la llegenda i les ambicions d’un dels empresaris més carismàtics de la cultura popular nord-americana. El precursor del show business i del circ com l’espectacle més gran del món.
►Una història que parla dels somnis fent creure que tot el que puguis imaginar és possible. Que tots, sense importar com siguem d’invisibles, als ulls del món, tenim una formidable història digna d’un espectacle de categoria mundial.

►”L’art més noble és el de fer feliços als demés” P. T. Barnum 1810 – 1891.

►Un espectable amb prop de 50 canvis de vestuari, efectes de llum i so, màgia, circ i on els actors participen de nombrosos números coreogràfics. 8 actors, 6 músics* i 3 tècnics fan possible aquest show.

►Filagarsa va néixer l’any 1988 com una iniciativa pedagògica dins el Centre de formació Professional Sagrat Cor de Sant Vicenç dels Horts. La màgia del teatre i la passió d’un grup d’alumnes va fer que s’agrupessin, un cop finalitzats els seus estudis, per formar un grup de teatre. Procedents de diverses localitats i amb l’objectiu de gaudir del teatre van iniciar un llarg camí que avui en dia segueix viu. Pel camí hem representat comèdies, clàssics, drames, cabarets, monòlegs… i musicals. Aquest darrer gènere és el que més èxits, per dir-ho d’una manera més entenedora, ha proporcionat al grup i el que ens ha permès actuar a moltes poblacions catalanes. Des de l’any 2000 el grup de teatre Filagarsa del Foment s’ha bolcat de ple en la realització de muntatges musicals. Tots ells amb gran acceptació per part del públic local com d’arreu de Catalunya. Benvinguts a Broadway, Frankenstein, The West End Club, Circus Mundi, Broadwest Films, L’Àngel de la Música, Sweeney Todd, Besa’m, Kate, Vides, Nadal a Halloween, Ménage à Trois, Kbarret, Escac Doble i Selfie són un clar exemple del treball i l’empremta que Filagarsa intenta deixar en cadascun dels seus espectacles.

►L’espectacle està dirigit Ermenegild Siñol. La direcció tècnica per Ricard Ruiz. La direcció coral per Romà Ferruz. La direcció musical per Raul Giménez. I la direcció coreogràfica: Anna Costa.
►El disseny de vestuari de Montse López. L’escenografia d’Ermenegild Siñol. El maquillatge d’Àlex Ars. La comunicació de Selu Manzano. La Fotografia de Miquel Adell. El disseny gràfic de Selu Manzano. El guió d’Ermenegild Siñol. I la dramatúrgia d’Ermenegild Siñol.
►L’adaptació de les lletres al català és de Mercè Àlvarez, Montse López i Romà Ferruz.
►La formació musical la formen: Teclats: Àlex Albalà, Bateria: Josep Bofill, guitarra acústica i elèctrica: Rafael Ortiz i baix: Ana Cruz. Els arranjaments musicals són de Raul Giménez.
* Els músics només ens acompanyaran a l’estrena.

►Phineas Barnum: Romà Ferruz. Sr. Fischer: Elias Orri. Mossos de pista: Lluís Oliveda, Selu Manzano, Gloria Rodrigo, Anna Costa, Mercè Àlvarez, Montse Lòpez , Elias Orri. Charity Hallet: Montse Lòpez. Lettie Lutz: Mercè Àlvarez. Novaiorquesos: Anna Costa, Lluís Oliveda, Elias Orri, Gloria Rodrigo, Selu Manzano. Capatàs: Selu Manzano. Benjamin Hallet: Lluís Oliveda. Hannah Hallet Mercè Àlvarez. O’Malley: Lluís Oliveda. Banquer: Selu Manzano. James Hugh: Lluís Oliveda. Nala Damajanti: Montse Lòpez. Anne Wheeler: Anna Costa. Kellar: Elias Orri. Shappa Hinum: Gloria Rodrigo. Constantino: Selu Manzano. Philip Carlyle: Elias Orri. James Gordon: Selu Manzano. Monja: Montse Lòpez. Jenny Lynd: Gloria Rodrigo. Fascinerossos: Lluís Oliveda,