►Gairebé 400 cantaires faran diumenge un passeig musical per les cançons del mar Mediterrani, dins del projecte Canta Gran.

►Corals de gent gran de Manresa i comarca seran els protagonistes d’aquest concert que interpretaran en doble sessió, a les 12h i a les 18 h, en la 6a edició del Canta Gran al Kursaal de Manresa, una proposta impulsada des de l’Auditori de Barcelona que aquesta edició compta amb segell local: l’adaptació dels textos la signa el manresà David Pintó i una de les solistes és la cantant santjoanenca Celeste Alias.

►Gairebé 400 cantaires de diverses formacions corals de gent gran de Manresa i el Bages participen en el Canta Gran, que per sisè any consecutiu acull el Kursaal de Manresa. Es tracta d’un projecte impulsat des de l’Auditori de Barcelona adreçat a gent gran que preparen un espectacle per estrenar-lo dalt de l’escenari. En aquesta edició, veurem ‘Mare Nostrum’ un viatge pel mar Mediterrani descobrint les seves diferents textures musicals, amb cançons populars gregues, síries, mallorquines, catalanes… arranjades per l’ocasió per Jordi Cornudella i amb adaptació del text a càrrec del manresà David Pintó, la direcció musical de l’espectacle anirà a càrrec d’Oriol Castanyer, amb direcció escènica de Cristina Martí. Com a solistes, Celeste Alias i Laia Rius (aquesta última també acompanya al violí), acompanyats de 5 músics més en directe (Daniel Garcia al piano, Laia Pujol al clarinet/clarinet baix, Martí Marsal a la trompa, Esteve Colomés al contrabaix i Marc Vall, a la percussió).

►Canta Gran! és un projecte participatiu per a la gent gran. Es tracta d’un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions.