Golfus de Roma, una obra amb música i lletres d’Stephen Sondheim i llibret de Burt Shevelove i Larry Gelbart, dirigida per Daniel Anglès.

Repartiment:
►Pseudolus: Jordi Bosch. Senex (Teclats) Roger Julià. Domina (Esquellot): Mercè Martínez. Eros (Trompeta): Eloi Gómez. Hysterium (Llaüt): Frank Capdet. M. Lycus  (Acordió): Meritxell Duró. Philia (Triangle): Ana San Martín. Miles Gloriosus (Percusió)Victor Arbelo. Erronius (Clarinet): OriolO. Proteica (Teclat): Mireia Morera. Proteic (Block): Marc Ribalta. Proteic (Flexatone): Javi Vélez. Tintinabula (Cròtals): Sonia Navarro. Panacea (Percussió): Oriol Casas. Geminae (Violí): Maria Perera. Geminae (Viola): Eduard Marcet. Vibrata (Clarinet, Saxo): Andreu Mauri. Gymnasia (Flauta): Curro Ávila. Trompus (Trompa): Jofre Baiget. Cellorium (Cello): Mireia Pla. Bassus (Contrabaix): Xavi Sánchez. Trompetex (Trompeta): Albert Niñerola. Truccatora (Pandereta): Elena Troyano. Maestrum (Director musical, Piano) Xavier Mestres. Swingus: Ernest Fuster. Swingex (Direcció Resident): Gara Roda.

Sinopsi:
►Basada molt lliurament en les comèdies de Plaute, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals. Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere. L’autor de la música d’aquesta farsa esbojarrada és l’aclamat compositor Stephen Sondheim.

►Pseudolus, un esclau irreverent, intenta aconseguir la llibertat ajudant a Eros, el fill del seu amo, a guanyar-se l’amor de Phília. Però hi ha un problema… o dos: Phília pertany a M. Lycus que l’ha venuda al general Miles Gloriosus. I ningú està disposat a renunciar a ella.

►És una producció de Focus i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. A la roda de premsa, ha assistit la companyia i César Martínez de Obregón, director general d’arts i continguts del Grup Focus.

►El musical es va estrenar a Madrid l’últim trimestre de l’any passat i durant 4 mesos, ha estat un èxit de públic. “- teníem molt clar que aquest espectacle havia d’arribar a Barcelona i havia de ser en català. Hem fet un gran esforç per fer-ho possible i ens hem envoltat del millor equip”, ha explicat César Martínez, director general d’art i continguts del Grup Focus.

►Golfus de Roma és un musical ple d’optimisme i bon rotllo compost per Stephen Sondheim. Un total de  38  artistes, músics, cantants i ballarins formen aquesta posada en escena de gran format que es podrà veure al Teatre Condal de Barcelona. Les entrades ja es poden adquirir a través del portal web del musical https://golfusderoma.com/