►3, 12 i 19 de maig de 2024.

►Un musical divertit, tendre, seductor i íntim amb un Jordi Vidal versàtil que es posa en la pell d’una dona que “ha sabut navegar per aquest país nostre aportant intel·ligència, gust, murrieria, ironia i sobretot coherència i estima per tot un patrimoni cultural. Per a nosaltres tot un referent que volem reivindicar”, comenta Prat i Coll.

►Guillermotta ha estat premiat com a “Millor Actor de Teatre Musical” pels Premis de la Crítica 2021 i com a “Millor Musical de Proximitat” i “Millor Interpretació de Musical” pels Premis Teatre Barcelona 2022.

►L’espectacle de teatre musical rendeix homenatge a la cantautora i actriu Guillermina Motta amb un concert que rememora una època i que no vol perdre el fil del temps, al contrari, se’l vol fer seu. El dramaturg i director ha creat “Una dramatúrgia que ens permeti cantar cançons investigant els límits performàtics” comenta Jordi Prat i Coll. “En aquest cas, ens hem posat la perruca per a ser ella. Ens hem inventat un beuratge, com el que es bevia ella a Les Guillermines del rei Salomó, per esdevenir vedettes menjamascles i també elegants chansonieres. Ho hem fet perquè ens estimem la seva música, les lletres que mouen aquesta música i sobretot l’ànima que les va unir.”, afegeix l’autor, “No volem imitar, volem celebrar la Guillermina”.

►Un oncert íntim de cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular, anomenat Guillermotta, encarnat per Jordi Vidal, acompanyat de Jordi Cornudella al piano, sota la direcció de Jordi Prat i Coll.