►El quartet Mèlt ens ofereix a partir del 10 de gener un viatge a través del temps i de la música que ens transportarà des de finals del segle XIX fins avui. Tornarem a viure moments especials de la nostra història i les músiques que s’escoltaven en aquests moments.

►El punt de partida seran els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per a escoltar música gravada. A partir d’aquí viurem, entre altres èpoques, la dels cabarets de la Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra civil, la vaga dels Tramvies, la visita dels Beatles o els Jocs Olímpics de Barcelona.

►La part teatral ens situarà en l’atmosfera que es vivia a cada moment. “Imparables” és un espectacle amb bona música i amb bones dosis d’humor, tendresa i alguns moments commovedors en anar fent aquest repàs històric.

►El Quartet Mèlt és un grup vocal jove, format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya, units pel món del cant coral català. La popularitat del grup es va veure impulsada gràcies a la seva participació en la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh happy day”, de la qual es van proclamar guanyadors. Ells són la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort  i el baríton Oriol Quintana, dirigits per Òscar Orbezo que a més a l’espectacle és actor/narrador,  guionista i director.