►Els dissabtes del 24 de febrer al 6 d’abril a les 22h.

►És el show d’impro sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors ni el músic ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran.

►Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista.

►A cada funció i de manera totalment improvisada naixeran sobre l’escenari noves històries en què la música i les cançons tenen un paper fonamental. Viatjarem des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o a l’època daurada de la ‘Golden Age’, entre d’altres.

►La companyia Les Improvisables està formada per un potent i talentós repartiment d’artistes vinculats al teatre i al teatre musical i ha visitat diverses vegades els escenaris de la capital catalana com el Teatre Gaudí o el Club del Teatre Condal i evidentment desenes d’escenaris del territori català.

►En aquestes noves funcions de l’Espai Texas de Barcelona la companyia estarà formada per Rai Borrell, Toni Viñals, Xavi Duch, Joan Rosselló, Marc García, Roger Julià, Laura Daza,Clara Solé i Andreu Roqueta que s’aniran alternant creant un equip de 3 actors i un músic per funció.

►També tindran estrelles invitades. De moment podem confirmar el 9 de març l’Àngels Gonyalons i el 23 de març Jordi Coll.