►Del 23 de novembre a l’11 de desembre de 2022.

►INFANTICIDA és un crit d’una dona, la Nela, que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. Una dona valenta i apassionada que s’enfronta a tot allò que l’envolta per l’anhel de llibertat, pel desig de trobar una manera de fer i viure pròpia. Per la necessitat de l’amor, del plaer i d’escapar del context opressor on es troba immersa.

►L’espectacle és un crit en forma de cançó. És una necessitat de trobar en la música una visió dels fets contemporània, nova, fragmentada; però sobretot d’apropar-se, a partir de la música, al món sensorial, emotiu i oníric d’una dona que acaba de cometre un crim.

►El monòleg dóna veu a una dona, l’autora de la qual va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. La Infanticida no va estrenar-se fins seixanta anys després de la seva escriptura, perquè era un text incòmode, perquè qüestionava uns dogmes preestablerts sobre la funció de la dona en la societat; Caterina Albert va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal.

►Amb la música de la Clara Peya, la direcció escènica d’en Marc Angelet, la dramatúrgia d’en Marc Rosich, la interpretació i la producció de la Neus Pàmies, el disseny d’escenografia de la Laura Clos “Closca”, l’assessoria de vestuari de la Marta Rafa, l’assessoria de moviment de la Maria Salarich la interpretació i espai sonor electrònic d’en Gerard Marsal, el disseny audiovisual d’Alfonso Ferri, la direcció tècnica d’en Pau Vila i la fotografia d’Albert Rué.