►Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, el Teatre Nacional de Catalunya suspèn vuit funcions en total, i les activitats públiques durant 15 dies a partir de demà divendres 30 d’octubre.

►Els espectadors que han comprat les entrades a través d’internet o telefònicament, rebran automàticament el reemborsament de l’import de la seva compra. Els espectadors que han comprat presencialment a les taquilles del TNC o de Tiquet Rambles, s’hauran de posar en contacte amb les taquilles del TNC a través del correu electrònic taquilles@tnc.cat per a la devolució de l’import.

►L’estrena a la Sala Tallers de La dona trencada, el clàssic de Simone de Beauvoir, es manté, però s’anul·len les tres funcions del cap de setmana: divendres 30 i dissabte 31 d’octubre i diumenge 1 de novembre.

►La resta d’espectacles afectats són les quatre funcions de Malditas plumas, de Sol Picó (Sala Petita, del 5 al 8 de novembre), i la funció del 12 de novembre de Solitud a Stromboli. Somnis, Signes i símbols, de Rosa Delor i Núria Casado Gual (Sala Petita, del 12 de novembre al 15 de novembre).

►Pel que fa a les activitats programades amb grups escolars (tallers, visites guiades, etc.) queden igualment anul·lades.

►El TNC agraeix la fidelitat que ens ha demostrat el públic des del principi d’aquesta temporada tan especial i vol fer una menció al seu públic més fidel, els abonats i abonades del TNC, que ja són gairebé 2.000 persones. Esperem poder trobar-nos ben aviat a les platees