►Diumenge 4, 11 i 18 de desembre.

►El Maldà continua amb la programació de caràcter musical i petit cabaret dels diumenges a l’hora del vermut amb la companyia The Feliuettes que oferiran només 3 funcions de l’espectacle-concert Ja us he reconegut, un tribut a Núria Feliu.

Fotografia: Sergi Panizo

►Laia Alsina, Laura Pau i Maria Cirici han volgut recuperar el seu primer espectacle que es deia precisament The Feliuettes, i que va posar nom a la companyia, per crear una nova versió en concert per homenatjar la cantant, que va morir aquest 2022.

►Les cantactrius proposen un recorregut per les cançons més representatives de Núria Feliu, en format concert teatralitzat. Diferents situacions i personatges, molt d’humor i també moments per homenatjar la figura de Núria Feliu, a través de les seves cançons, però interpretades d’una manera diferent i arranjades a tres veus per Gerard Sesé, qui també hi serà a l’escenari amb el piano.

►The Feliuettes us conviden a descobrir l’”univers Feliu” en aquest espectacle ple de música, humor, gags, emoció, personatges curiosos i sobretot, molt d’amor.

►SINOPSI
►De jove promesa del teatre català a cantactriu consagrada, la Núria Feliu va ser un referent a molts nivells… Però què en sabem realment d’ella i de la seva vida? Us convidem a descobrir l’”univers Feliu” en aquest espectacle ple de música, humor, gags, emoció, personatges curiosos i sobretot, molt d’amor!

►FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia: The Feliuettes
Intèrprets: Maria Cirici, Laia Alsina i Riera, Laura Pau i Gerard Sesé
Arranjaments musicals: Gerard Sesé
Amb textos de The Feliuettes, i Xavi Morató, i amb la col·laboració de Martí Torras Mayneris