►Amb motiu del 90è aniversari d’STEPHEN SONDHEIM, aquest diumenge, 22 de març, a les 19:30 hores, l’actor i cantant JOAN VÁZQUEZ interpretarà via Instagram Live, els temes del seu disc Something’s Coming, un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway.

►El concert, d’uns 40 minuts, inclourà alguns dels temes més emblemàtics del mític compositor de musicals, com Send in the Clowns d’A Little Night Music, Being Alive de Company, Losing My Mind de Follies, Sooner or Later de la pel•lícula Dick Tracy (Oscar a la Millor Cançó Original) o el mateix Something’s Coming de West Side Story.

►Sondheim va redefinir la història de Broadway i del musical de la segona part del segle XX. Guanyador de l’Oscar, el Tony i el Drama Critics Circle Award, és l’autor de grans musicals com Company, Sweeney Todd, A Little Night Music, Sunday in the Park with George, Merrily We Roll Along, Follies o Into the Woods, i de les lletres de West Side Story i Gypsy.

►Des que JOAN VÁZQUEZ va crear el disc i l’espectacle-concert homònim l’any 2016 fins a les darreres representacions aquest passat Nadal a El Maldà, Something’s coming ha tingut molt bona acollida, tant nacional com internacional. Fins i tot, l’ha representat a l’emblemàtic cabaret Crazy Coqs de Londres i al famós 54 Below de Nova York, esdevenint el primer intèrpret espanyol de teatre musical que actua en cèlebres clubs de les dues capitals mundials del musical (fita repetida recentment amb el musical Paquito Forever).

► “Sondheim és el meu compositor favorit, fa màgia creant atmosferes amb la música i les seves lletres són directes, humanes, i plenes de contradicció i un gran sentit de l’humor”, explica JOAN VÁZQUEZ, per a qui, tornar a tocar les seves cançons al piano a casa en un ambient íntim i, alhora, obert a tothom que vulgui seguir-ho des de les seves respectives cases, és una manera ideal de celebrar el 90è aniversari d’aquest artista que tant l’inspira.