► Serà un nou musical de l’equip artístic responsable de l’exitós “Paquito Forever”.

►Del 12 de desembre al 13 de gener al Teatre Maldà de Barcelona s’estrenarà “Ciutat de gespa”, el nou musical protagonitzat per Joan Vázquez, basat en la vida de Federico García Lorca a Nova York i la influència que té sobre ell la poesia de Walt Whitman.

►L’obra ens transporta fins a l’any 1929, quan Federico García Lorca porta uns mesos vivint a Nova York, allunyat per primer cop del seu país, la seva família i deixant enrere un fracàs sentimental. La seva mirada s’està tornant radical, fosca, horroritzada per la crisi econòmica, la discriminació i la soledat de la gran ciutat. Una nit, intentant preparar una conferència que ha de donar a la Universitat de Columbia, Lorca rep una visita inesperada.

►Joan Vázquez ha estat guanyador del Premio de Teatro Musical a Millor Actor Destacat per “Paquito Forever”, musical que també ha estat nominat al Premi de la Crítica a millor musical i que s’ha representat a Londres. També destaca el seu espectacle “Something’s Coming”, tribut a Sodheim, que, després d’una llarga temporada a l’Almeria Teatre, es va poder veure tant a Nova York com a Londres. Ha actuat en altres obres com “Renard o El Llibre de les Bèsties”, “Hair”, “El Musical: Grandes Éxitos” i “Flor de Nit”, espectacle guanyador del Premi Butaca al Millor Musical 2015.

► “Ciutat de gespa” és un musical de Gerard Alonso, amb la direcció de Víctor Ávaro i coreografies de Beàlia Guerra.