►Aquest divendres, 16 de juliol, a les 20:30 hores, Joan Vázquez actuarà amb la seva banda de swing en el Fresc Festival de Sabadell, on presentarà el seu disc FEELING GOOD.

►A l’actuació, que tindrà lloc a l’Auditori 3 Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (C. D’En Font, 25), Joan Vázquez repetirà el mateix format i repertori del concert d’inici de gira a la Sala Barts de Barcelona de passat 11 de maig. Acompanyat d’una enèrgica banda de músics, Joan Vázquez es presenta com un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva música i el seu humor.

►A FEELING GOOD, Joan Vázquez interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat del jazz més vintage -èxits d’autors com Cole Porter, Irving Berlin, Walter Donaldson o Jerome Kern que artistes com Frank Sinatra, Dean Martin i Bing Crosby van popularitzar- i li incorpora algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent-hi peces orquestrades i d’altres més íntimes.

►El concert es presenta amb un repertori variat on es barregen temes mítics en el seu anglès original (Fly me to the moon, Cheek to Cheek, Smoke Gets in Your Eyes, The Way You Look Tonight, Feeling Good, Too Darn Hot, Moon River, In the Wee Small Hours of the Morning, Make Someone Happy, Lady is a tramp, Can’t take my eyes off you…), versions en català de clàssics (Em Posen Molt els Teus Ulls-I Get a Kick Out of You, A celebrar-ho, Making Whopee) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna o el Creep de Radiohead.

►La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Joan Vázquez: els sons i els ritmes del “Rat Pack” sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat. I és aquest ambient de clubs nocturns, pianos de cua, copes de còctel, vellut i gratacels el que l’artista ha volgut evocar amb els temes de FEELING GOOD.

►Les entrades del concert en el Fresc Festival / Festival Internacional de Música de Sabadell estan disponibles aquí: www.frescfestival.cat/feeling-good-joan-vazquez

►20 anys d’èxits en musicals

►Joan Vázquez ha actuat com a actor i cantant en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els quals destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d’Història, Bagdad Cafè, My Fair Lady i Rent.

►Amb el seu show a veu i piano Something’s Coming: un tribut a Sondheim, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar en llegendaris cabarets de Broadway i el West End, com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City; una fita que va repetir posteriorment amb el musical Paquito Forever (Premi Millor Actor Destacat dels premis de Teatre Musical).
►Més recentment, Joan Vázquez ha estat molt aplaudit pels espectacles Ciutat de Gespa i 20 anys no són na’, i pel seu paper como a Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual ha estat guardonat com a Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020.