►El tema, original de Cole Porter és un avanç d’un disc dedicat als estàndards de jazz que veurà la llum aquesta propera tardor.

► “Em posen molt més els teus ulls” és una versió en català de “I Get a Kick Out of You”, un clàssic de Cole Porter al que Joan Vázquez li ha volgut donar un to “gamberro”, sensual i excitant, i li ha afegit una mica més de velocitat per fer-lo més frenètic.

►La idea de gravar un disc a tall de crooner fa temps que es cou al cap de Joan Vázquez:
-els sons i els ritmes del “Rat Pack” sonaven molt sovint a casa seva quan era petit-.

►Posteriorment, va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martin són cançons de musicals convertides en estàndards de jazz: peces de Cole Porter, George Gershwin, Jerome Kern, Richard Rogers… Així, gràcies a escoltar a Sinatra, va apropar-se al món dels musicals, un àmbit on ha treballat en els darrers vint anys com a actor i cantant d’espectacles com “Merrily We Roll Along”, “My Fair Lady”, “Hair”, “Rent”, “Bagdad Cafè”, i els recentment aclamats “Paquito Forever” i “Ciutat de Gespa”.

►Segons Joan Vázquez, “les formacions de jazz més vintage sonen d’una manera que et transporten a Nova York, a llums de ciutat, a clubs nocturns, a vellut…” i aquesta és l’atmosfera que pretén captar a Feeling Good, on hi haurà molt swing. “Vull que el disc, tot i incorporar algun toc contemporani, que tingui un caire al jazz més vintage que m’ha agradat escoltar des de petit”, avança l’artista sobre un àlbum on es combinaran peces orquestrades amb d’altres més íntimes i que inclourà temes mítics tant en el seu anglès original com versions en català.

►Joan Vázquez, que obrirà la temporada vinent a la Sala Becket interpretant a Ocaña en l’obra “Coplas para Ocaña”, dirigida per Marc Rosich, i que està preparant dos espectacles més per als pròxims mesos, a més de representar en gira “Paquito Forever”  i “Ciutat de Gespa”.