►La Cúpula de les Arenes torna a convertir-se en un espai per als espectacles en directe a Barcelona, ​​deu anys després.

►Avui s’ha presentat l’espai i la nova programació de la Cúpula de Les Arenas, que iniciarà el seu camí amb l’obra Cruz de Navajas, el último Mecano.

►Serà un espai per exhibir espectacles de gran format, un nou valor afegit a l’oferta cultural de Barcelona.

Cruz de Navajas, el último Mecano és una producció de Gonzalo Pérez Pastor i Vertigo360; una nova aposta d’espectacle que no deixarà ningú indiferent. Un format trencador i espectacular que transcendeix de la paraula homenatge on s’ha combinat la tecnologia amb l’art aconseguint un espectacle musical al nivell dels grans xous internacionals. El pròxim 18 de novembre s’estrenarà aquest espectacle musical de gran format que suma el millor d’un concert i una experiència audiovisual, amb músics, cantants, ballarins i vídeos.

►No només s’ha creat un univers únic per a cada un dels més de trenta temes de Mecano que s’interpreten, sinó que l’espectacle es completa amb un acompanyament tecnològic visual: més de cent metres quadrats de pantalles led en moviment que transformen l’espai al compàs de cada número, creant una posada en escena impactant. A les cançons d´un dels grups espanyols més importants només els podien fer-li justícia veus talentoses de l’escena musical, grans ballarins i nous arranjaments musicals, que interpreten una banda de músics en rigorós directe.

Cruz de Navajas, el último Mecano no és un tribut, no és una imitació, vol ser el major reconeixement a un dels grups espanyols més grans, i més de 150.000 persones ja ho han vist a Madrid, València i Bilbao. La companyia compta amb més de 50 persones entre artistes músics, ballarins, cantants i tècnics.

“Tornar a treballar i crear un fabulós teatre a La Cúpula de Las Arenas, amb els seus gairebé 3.000 m2 diàfans i els seus 27 metres d’alçada, és un repte especialment agradable per a tots nosaltres.”

► “A més, estem dotant de 1.500 noves butaques una ciutat necessitada d’espais escènics i comoditat per als espectadors. Fer-ho amb un superespectacle com Cruz de Navajas, el último Mecano resulta una experiència única, en un marc de singular bellesa com La Cúpula de Las Arenas. Sí, just allà, molt a prop de les estrelles”.