►Després de l’èxit aclaparador que està tenint a Madrid, el pròxim mes d’octubre arriba a Barcelona la comèdia musical de Broadway: “La Famíla Addams”.

►L’espectacle està dirigit per Esteve Ferrer i produït per LETSGO, es representarà al Teatre Coliseum a partir del 19 d’octubre.

►El musical està compost per un repartiment de vint artistes (cantants, actors, ballarins i acròbates) que traslladen al teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams. Els actors protagonistes són Carme Conesa en el paper de Morticia. Xavi Mira, en el paper de Gómez. Lydia Fairén en el paper de Dimecres. Fernando Samper en el paper d’Oncle fètid. Alejandro Taula en el paper de Pugsley, Meritxell Duró, en el paper d’Àvia i Javier Canals en el paper de Lurch.

►La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb la música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris del Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010.

►Abans de la seva arribada al teatre els personatges de la Família Addams van ser coneguts per l’adaptació a la sèrie televisiva de 1964, fent el salt al setè art en 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

►A Espanya és LETSGO, la productora que després de l’èxit de Dirty Dancing i la saga The Hole continua la seva trajectòria apostant per aquesta trepidant comèdia musical. Les entrades per a la seva arribada al Coliseum de Barcelona estaran a la venda a partir del divendres 9 de març a la web de l’espectacle www.lafamiliaaddams.com, al Grup Balañá www.grupbalana.com i a la taquilla del teatre.

►Sinopsi:
►A l’embogidor i fascinant món al revés de la Família Addams, estar trist és ser feliç, allò insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, l’imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria del que estan fets els somnis. No obstant això, tot i viure en aquest aconseguit i refinat equilibri, aquesta peculiar família encara ha de lidiar amb un dels malsons més esgarrifosos amb la qual s’enfronten tots els progenitors d’aquest planeta; els nens Addams es fan grans. Durant centenars d’anys, Gómez i Morticia, el patriarca i la matriarca del clan, han viscut per preservar els autèntics valors Addams, tant especials com únics, i desitgen continuar vivint en aquesta harmonia pels segles dels segles. Però una cosa inesperada passarà: La seva fosca, macabra, tenebrosa i estimada filla, Dimecres, que ja és una preciosa jove de divuit anys, està a punt per emancipar-se. S’ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós, respectuós i intel·ligent d’una família “normal” i respectable d’Ohio.

►Serà aquest jove, el més indicat per esdevenir un membre més dels Addams? Ningú està gaire d’acord amb aquesta parella i, per empitjorar les coses, La Dimecres ha convidat a sopar als “Beinekes”. En una nefasta, fatídica i delirant nit a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la família Addams al complet, ancestres inclosos, s’hauran d’enfrontar a l’única cosa terrible que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.