►El Servei Educatiu del Teatre Kursaal de Manresa també ha patit aquest curs els efectes del Coronavirus. Els 4.401 alumnes de 130 escoles que estaven inscrits a algun dels 5 projectes que ofereix el Kursaal a alumnes a partir de P2 i fins a 4art d’ESO de Manresa i la Catalunya Central (Rexics, CantaXics a les Escola, Cantània, Fem Òpera! i Fem Dansa!) no van poder continuar els assajos, que es fan dins del marc de les escoles, ni tampoc van poder representar l’espectacle final a la sala gran del Kursaal, com és habitual entre els mesos d’abril i maig.

►Tot i això, els projectes tenien avançat el procés de producció. Formadors i mestres havien assistit a les classes de preparació dels projectes i els alumnes ja estaven a la recta final dels assajos i, fins i tot, els participants al Fem Dansa! i del Fem Òpera! ja havien tingut un primer contacte a l’escenari del teatre per preparar l’espectacle previst per aquest curs.

►De cara al curs vinent, la idea del Servei Educatiu del Kursaal és poder oferir tots 5 projectes, però la decisió no es prendrà fins al setembre i segons les directrius que marquin les autoritats competents pel que fa a les escoles i els projectes extraescolars.