►El teatre Kursaal acollirà aquest dijous a les 20 h la primera ‘Nit de Musikaals’, un espectacle amb cos de ball i grans temes dels musicals de Broadway interpretats per actors i actrius de la comarca. ‘De Broadway al Kursaal’ és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals; s’hi podran escoltar fragments de grans musicals de la cartellera de Broadway o West End com ‘Dream Girls’, ‘Newsis’, ‘Wicked’, ‘West Side Story’, ‘Chicago’, ‘Smash’, ‘Company’, ‘Bonnie&Clyde’, ‘Rent’… entre molts d’altres. I també fragments de musicals cinematogràfics com ‘La La Land’. Un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s’han format al Bages i que s’han fet un lloc dins l’escena nacional dels musicals.

►Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Masip, Daniel Pérez, Maria Palazón i Leo Raventós -en el lloc de Jan Buxaderas, que ha format part del grup impulsor de l’espectacle però, que finalment no hi podrà ser per motius professionals-, seran els protagonistes d’aquesta primera Nit de Musikaals.

►L’espectacle, en què també participarà l’actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, direcció general d’Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera.

►Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d’estiu en una nit màgica de Broadway.