►La programació que presenta el teatre per a aquesta temporada serà la sisena a càrrec de la productora Apunta Teatre, dirigida per Jofre Blesa i Ramon Godino, que des del maig de 2018 es van posar al capdavant de la Sala Versus Glòries.

►Després de 6 anys donant llum a diferents projectes, tan propis com en comú amb els Teatres de Proximitat “On el teatre batega”, aquesta nova temporada està plena de nous reptes encoratjadors i plens d’il·lusió que esperen poder transmetre al públic. Amb l’objectiu de convertir el fet d’anar al teatre en una experiència enriquidora i inoblidable, la temporada passada va néixer el leitmotiv “Col·lecciona moments” que enguany es manté i pren forma amb els nous abonaments de la sala.

►Es tracta d’una campanya que pretén donar valor als moments que es viuen al teatre i alhora recompensar i fidelitzar al públic. Com a incentiu, la temporada passada van dissenyar un col·leccionable, un àlbum de cromos amb les obres de la temporada 22/23, es van repartir un total de 300 àlbums dels quals uns 50 s’han emplenat completament aconseguint així invitacions per a totes les obres d’aquesta temporada.

►Després de l’èxit de la campanya que tothom ha valorat com a molt atractiva i engrescadora, i amb l’objectiu de continuar col·leccionant moments amb el públic, aquesta temporada tornen a editar l’àlbum de cromos + un kit edició especial col·leccionista que es repartirà a aquelles persones que comprin un dels 3 abonaments de la sala (més informació a https://www.salaversusglories.cat/ca/els-nostres-abonaments.html) Amb aquests abonaments el públic té la recompensa de veure els espectacles a un preu molt més econòmic i passar a formar part del nou col·lectiu de la sala: “Els Col·leccionistes”.

LA TEMPORADA 23/24

►Aquesta temporada la sala ha programat un total de 6 espectacles de teatre (4 produccions pròpies, 1 coproducció i 1 exhibició) dels quals 2 són reposicions. El públic es trobarà, com ja és habitual a la sala, amb comèdia, però també hi haurà lloc pel drama i per espectacles amb una mirada crítica i punyent, obres basades en fets reals i que tracten temàtiques de rabiosa actualitat.

►Històries que parlen de la família, l’amor, la comunitat lgtbiq+, l’ús de les xarxes socials, la importància de la comunicació i la llengua, la fragilitat de l’ésser humà davant la soledat, el valor de la veritat, la llibertat d’expressió, l’art, les aparences, etc. amb personatges que lluiten contra els seus principis, que tenen conflictes ètics i morals, familiars i d’identitat, interpretats per actors i actrius de luxe com Dafnis Balduz, Albert Salazar, Lloll Bertran, Manel Barceló, Jordi Banacolocha, Joan Frank Charansonnet, entre d’altres.

►Respecte a la temporada 22/23 la sala va tancar amb 6 espectacles teatrals, una mitja d’ocupació del 67,4% amb un total de 10.317 espectadors de setembre de 2022 a l’agost de 2023, un increment del 44 % d’espectadors i un 22% més d’ocupació respecte a la temporada 21/22. I respecte a dansa, la temporada es va tancar amb 5 espectacles de dansa amb una mitja d’ocupació de 62% amb un total de 1.361 espectadors, un increment del 12,7% d’ocupació respecte a la temporada 21/22 però un descens del 18% d’espectadors a causa de la reducció d’aforament de la sala.

►Tot fent Pigmalió
►Es podrà veure del 31 de gener al 24 de març.

►Una obra basada a partir de Pigmalió de Bernard Shaw, amb versió de Joan Oliver, la dramatúrgia de Marc Rosich, la direcció: Marc Rosich i Jordi Andújar, amb Lloll Bertran i Manel Barceló.

►És una producció d’Anexa.