►Del 20 de març al 2 d’abril al Teatre Regina de Barcelona.

►L’espectacle amb text i direcció de Dani Cherta, música original de Keco Pujol, escenografia de Ximo Díaz, vestuari d’Antonio Harillo i la il·luminació i els audiovisuals de Ramsés Moraleda  celebra 10 anys.

►ARGUMENT
►Dotze de la nit: la Ventafocs perd la sabata que la Fada protectora li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l’últim curs.
►En Sam, el catcher de l’equip de beisbol de l’Institut, coneix una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat.
►Netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.
►Els protagonistes de la nostra història s’adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d’estudis musicals de la Universitat de Julliard. En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, aconseguir la beca i viatjar junts per fer realitat el seu somni.

►La Ventafocs, el musical a ritme dels 50 està interpretada per Anna Cartoixà, Roger Sahuquillo, Jordi González, Guillem Martí, Alícia Olivé i Dèlia Benito.

►L’ESPECTACLE
►L’espectacle “La Ventafocs…” de la cia. La Roda Produccions ens planteja raonaments, com la voluntat d’autosuficiència o la persecució dels somnis i els anhels personals i professionals de la nostra jove protagonista. Alhora que també ens parla de la capacitat necessària per qüestionar les normes sempre que aquestes no hagin estat consensuades col·lectivament. La democràcia social és, per tant, present també en aquest espectacle quan la Ventafocs decideix anar al ball de final de curs malgrat tots els entrebancs i dificultats

►I tot plegat sense oblidar la solidaritat, la competitivitat sobre un mateix, i no contra els altres, o la raó com a argument vencedor sobre qualsevol agent de distància i opressió.

►Més informació a:

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50! (familiar)