►Pablo Puyol interpretarà el paper de Zach, que Antonio Banderas està interpretant exclusivament a les funcions de l’espectacle al Teatre del Soho Caixabank de Màlaga.

►L’actor també Malagueny va iniciar la seva carrera professional amb la companyia Màlaga Danza Teatro, després es va traslladar a Madrid i Barcelona, per treballar a grans musicals com “Grease”, “Rent” o “La Bella i la Bestia”.

►Va fer el salt a la fama a la sèrie de televisió “Un paso adelante”. Posteriorment, ha intervingut en nombrosos treballs tant de cinema com de televisió (Los Serrano, La conjura de l’Escorial, Chueca Town, La que se avecina …) i en espectacles com  “40 El musical”, “Poker de voces”, “Dignidad” o “Muerte en el Nilo”.

►També ha estat escrit, compost i produït, junt amb David Ordinas, l’espectacle “Venidos a menos”.

►A més de Puyol, el repartiment de Barcelona estarà format per Alberto Escobar, Fran del Pino, Anna Coll, Enric Marimón, Cassandra Hlong, Ivo Pareja-Obregón, Sarah Schielke, Kristina Alonso, Albert Bolea, Angie Alcázar, Lorena Santiago, Daniel Délyon, Juan José Marco, Diana Girbau, Beatriz Mur, Roberto Facchin, Fran Moreno, Estibalitz Ruiz, Miguel Ángel Belotto, Lucía Castro, Pol Galcerà, Daniel Garod, Fernando Mariano, Graciela Monterde, Marcela Nava, Lucreia Petralgia, Zuhaitz San Buenaventura i Aida Sánchez.

►Concebut, dirigit i coreografiat per Michael Bennet el 1975, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i cançons d’Edward Kleban, i guanyador de nous premis Tony i del Pulitzer, “A Chorus Line” va suposar un canvia en la creació de musicals que s’inspirava en les experiències reals dels membres del repartiment original.

►La història d’ “A Chorus Line” se situa en un teatre de Broadway a mitjans dels anys 70. L’espectacle comença enmig d’una audició per a una nova producció musical. El director, Zach, i el seu assistent, Larry, posen a prova als candidats. Disset d’ells disputen la ronda eliminatòria: Mike, Bobby, Sheila, Bebe, Maggie, Kristine, Al, Mark, Connie, Diana, Don, Judy, Richie, Greg, Cassie, Val i Paul.

►Però encara queda el més difícil: Zach busca un cor potent format per quatre nois i quatre noies, i abans de prendre la decisió final vol saber més sobre els candidats. Així doncs, els demana que es presentin i parlin sobre ells. Amb certa reticència, tots acabaran parlant sobre el seu passat.

►A través dels números musicals anirem coneixent els seus somnis i secrets més ben guardats, fins a arribar al numero culminant, One, on les personalitats individuals dels ballarins es fondran en una identitat nova i col•lectiva, la del Cor, constituint una companyia que no sembla tenir final.