►A partir del 25 d’abril, tots els dimarts a les 21h, ‘Something’s Coming, un tribut a Sondheim’  torna a l’Almeria Teatre després de la seva estrena a Londres la tardor passada dins del cicle Live At Zédel.

►Acompanyant-se ell mateix al piano, en Joan celebra la figura del geni del teatre musical Stephen Sondheim amb alguns dels seus temes més emblemàtics com ara Losing My MindFinishing the Hat, Send in the Clowns o Being Alive.

 ►En Joan ha participat  a Flor de Nit, Renard, Merrily We Roll Along, Hair, Mamma Mia!, Els nois d’Història, Bagdad Café, My Fair Lady o Rent a Madrid i Barcelona.

► ‘Something’s Coming: a Sondheim tribute’ es va estrenar a la sala Luz de Gas de Barcelona i al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid durant la temporada 2015-16.

►El 26 de juny tornarà a portar l’espectacle al West End de Londres. De la primera experiència a Live At  Zédel destaca: “Cantar en un lloc on hi porten els seus concerts alguns dels actors i actrius més reconeguts de Londres suposava una gran responsabilitat per mi. Va ser excitant. No puc estar més agrait amb la rebuda que vaig tenir”

►De l’obra de Sondheim destaca: “Sondheim és el meu compositor preferit des que vaig fer de Frank  a Merrily We Roll Along a  Barcelona i la meva admiració per ell no ha parat de créixer. Té el poder d’atrapar-me amb un sol acord o de vegades amb menys. Sempre saps que és  ell. Les seves lletres són d’un altre món. Tan simples i tan profundes. És un mag”.