►Dagoll Dagom encara les darreres funcions de temporada de L’alegria que passa, que acaba aquest diumenge 28 de maig. La companyia conclou satisfeta la temporada i en fa un balanç molt positiu: el seu últim espectacle de creació ha estat àmpliament aplaudit i reconegut per premsa i públic, i ha omplert la platea del Poliorama al llarg dels dos mesos que ha estat en cartell.

►L’alegria continua
►Però la vida de l’adaptació de Santiago Rusiñol i Enric Morera no acaba aquí, i L’arca del talent se’n va de gira: a partir del 30 de setembre passarà per 14 poblacions catalanes (Granollers, Girona, Figueres, Manresa, Tarragona, Lleida, Reus, Llinars del Vallès, Balaguer, Torroella de Montgrí, Olot, Valls, Vic, Sant Cugat) i farà parada a Manacor i València.

►Maria Molins, actriu, cantant i ballarina amb una llarga trajectòria en teatre, cinema i televisió serà l’encarregada de substituir Àngels Gonyalons, que no pot fer la gira per incompatibilitat amb altres compromisos professionals. Després de viatjar, l’espectacle tornarà al Teatre Poliorama la temporada nadalenca, del desembre 2023 al gener 2024, de nou amb Àngels Gonyalons en els papers d’Alcalde i Clown.

►Les entrades ja estan a la venda.