►L’Aquitània encomana el disseny de la programació a la cooperativa de comunicació i gestió cultural BARC amb l’objectiu de posicionar la sala com una referència escènica de la ciutat i fidelitzar nous públics.

►L’Aquitània Teatre ha presentat avui nova programació i nova etapa artística. Fa uns mesos l’equip del teatre va decidir fer un canvi de rumb artístic i encomanar el disseny de la programació i comunicació de la sala a BARC, empresa local d’economia social especialitzada en gestió artística i màrqueting cultural, formada per Blanca de Carreras, Rubén García, Sem Pons i Andreu Rami, un equip jove però amb llarga trajectòria dins del sector de les arts escèniques.

►”Formar part d’aquesta aventura és un regal, una oportunitat que es dóna en molt poques ocasions i cap pandèmia o crisi mundial ens podrà impedir posar-hi tota la il·lusió, passió i professionalitat de la qual som capaces”, comenten els membres de BARC, i afegeixen: “Treballem per convertir l’Aquitània en un espai on companyies i professionals puguin exhibir i fer créixer els seus projectes” i “volem recolzar la creació catalana contemporània amb espectacles de qualitat però sense renunciar al gran públic i l’entreteniment”.

►BARC ha confeccionat una nova programació per a l’Aquitània apostant per 4 línies de programació: programació estable, humor, programació familiar i escolar.

►Dins d’aquestes línies en teatre musical hi trobem:

Del 18 de setembre al 6 d’octubre:

Impro Side Story, un show d’improvisació  que combina l’humor i musicals en una proposta on ni el públic ni l’equip artístic sap que passarà a escena.

Del 13 de novembre al 15 de gener.

Autónomos, el musical estrenarà al novembre la seva cinquena temporada d’èxit a la cartellera a l’Aquitània. Les peripècies d’un nou freelance, Àlex Martínez, per sobreviure al món laboral, a un gurú de l’emprenedoria, a Agència Tributària i a un gestor molt particular.

Del 5 de desembre al 3 de gener

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gaire per passar-s’ho d’allò més bé: té una amiga imaginària, l’Imma, a qui crida sempre per jugar. Tot i així, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol infant de la seva edat: porta anys demanant una tauleta digital (sí, en català no s’anomena tablet!), ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

►Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix el que demana o es portarà molt malament. Els esperits de Nadal no accepten les amenaces