►El Govern de la Generalitat, després de la reunió del PROCICAT d’aquest matí, ha anunciat la suspensió de les activitats culturals durant els propers 15 dies. Això suposa que els concerts previstos a L’Auditori de Barcelona durant aquest període no es podran fer amb públic. No obstant, a través de L’Auditori Digital es podrà gaudir, en directe, d’alguns d’aquests programes.

►Sense anar més lluny, demà es podrà veure en live streaming el concert de l’artista polifacètica Joana Gomila a les 20 h i dissabte a les 19 h serà el torn de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, que interpretarà obres de Telemann, Ligeti, Brahms Kodály i Pla amb el viola Antoine Tamestit i la directora Giedré Slektye. En els propers dies i hores L’Auditori de Barcelona es posarà en contacte amb les persones afectades per tal de fer la gestió de les entrades adquirides.

►Respecte al Museu de la Música, les noves mesures permeten que mantingui les seves portes obertes amb una aforament màxim del 33 %.

►L’Auditori de Barcelona i el Museu de la Música seguiran treballant per fer arribar la cultura i la música de qualitat, de forma segura, a tothom.