►Els dies 1 i 2 de febrer les germanes Clara i Ariadna Peya seran a L’Auditori per presentar l’espectacle SUITE TOC núm. 6, que està programat dintre de la temporada Escenes. Les dues sessions previstes van exhaurir localitats en poques hores, per tant s’ha afegit un tercer passi el dia 1 a les 17.30 h.

►SUITE TOC núm. 6 proposa un concert espectacle per donar llum a un tema silenciat i amb poc espai en la nostra societat: la simptomatologia del TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Una aproximació a la perifèria dels discursos oficials contra l’hegemonia de les mirades imperants.

►Després de Les Impuxibles, la següent cita Escenes serà els dies 20 i 21 de febrer amb Corpus de Xavier Bobés, una trobada entre una peça escultòrica, un manipulador d’objectes i un músic.
►L’espectacle, pel que queden ja poques localitats disponibles, és un diàleg escènic pensat per a només 25 persones en cada passi. L’artista proposa explorar el moviment d’un objecte escultòric amb relació al cos humà, l’animal i el vegetal. Una reflexió poètica sobre la cosificació que cerca trobar la manera d’interpretar-la, transformar-la i representar-la.

►La temporada Escenes es completarà el mes d’abril amb Demoledora, que uneix a la directora i mediaturga Sara Serrano, l’actor i creador David Climent (loscorderos.sc), el músic i performer Adriano Galante (Seward) i l’arquitecta Alessia Schoor. La creació proposa una reflexió sobre el tema de l’habitatge digne des d’aquestes quatre perspectives artístiques.