►El 26, 27 i 28 de juny tindrà lloc al Teatre Victòria de Barcelona la representació del Festival Biennal de Dansa de l’Escola Coco Comin, que, sota el títol “Showtime”, proposa un espectacular viatge a la fascinant història dels musicals.

►A “Showtime”, un parell de joves estudiants d’arts escèniques, en sortir de classe, parlen dels seus dubtes, pors i inquietuds. Una trobada fortuïta els obrirà les portes a un món somiat. Emprendran un viatge iniciàtic rastrejant la sorprenent història dels musicals que marcarà el curs de la seva existència.

►Partint d’aquesta trama, l’espectacle incorpora en el repertori 32 números de grans musicals de tots els temps com: Anything Goes, Somriures i Llàgrimes, Cabaret, El Rei Lleó, Grease, El Fantasma de l’Òpera, La Bella i la Bèstia, West Side Story, Rent, Mamma Mia!, Cats o A Chorus Line.

►Escrit i dirigit per la directora i coreògrafa Coco Comin, “Showtime” reunirà més de 1.000 intèrprets amb edats dels 4 als 58 anys en una espectacular posada en escena creada per Paco Azorín que incorpora una gran escala típica del musical i un enorme mirall que reflectirà als ballarins. Es tracta de “coreografies verticals” i això implica un nou repte als alumnes i als coreògrafs.

► “Showtime” es representarà en 3 dobles funcions, sumant 650 alumnes cada dia  provinents de diversos nivells i cursos amateurs, i professionals.

►L’obra està estructurada en dos actes i agruparà les diferents disciplines de dansa treballades durant el curs lectiu (Jazz, Claqué, Ballet Clàssic, hip-hop, Modern Jazz, Dansa Espanyola, Contemporani i Acrobàcia).

►En total, “Shoetime” compta amb un staff tècnic, artístic i organitzatiu de 68 persones i 17 empreses col·laboradores a càrrec d’aspectes com les retroprojeccions i imatges en 3D, els 30 micròfons sota l’escenari i en les escales per a les actuacions de claqué i dansa espanyola o els 2.382 vestits i 7.850 complements que lluiran els ballarins en l’espectacle.