►Després del seu pas per Madrid, València i Granada, ‘ANTOINE’ aterrarà a Barcelona. S’estrenarà en el mític Teatre Apolo on estarà en cartell del 5 al 16 de maig.

►’ANTOINE’ arribarà a la Ciutat Comtal per donar a conèixer la història de l’Antoine de Saint-Exupéry, creador de l’obra universalment coneguda i el segon llibre més traduït al món després de la Bíblia: ‘El Petit Príncep’.

►’ANTOINE’ representa la unió que va existir entre el seu autor i el seu personatge principal i reflecteix una vida sencera marcada per l’aventura, on s’enalteix la grandesa de l’ésser humà per sobre de l’individualisme. Es tracta d’una d’aquestes històries que mereixen ser explicades.

►Antoine va ser un avançat al seu temps que va portar la seva passió per conèixer el món on ningú abans havia imaginat. En aquesta obra es convida a l’espectador a reflexionar sobre els aspectes més rellevants de la vida, fins i tot a entendre allò que és invisible als ulls.

►El seu autor i director és Ignasi Vidal, mentre que la idea original i la producció executiva va a càrrec de Dario Regattieri, CEO d’beon. Worldwide.

►El repartiment:

►Entre els actors hi trobem a  Javier Navares, que interpreta el paper d’Antoine i que estarà acompanyat d’en Shuarma, cantant del grup Elefantes, en el paper de ‘El Petit Príncep’, alternant-se amb en Jan Forrellat. Els acompanyen Beatriz Ros, que interpreta la Consol, Alberto Vázquez, Marta Emes, Paula Montcada, Víctor Massan, Ana Dachs i Vicenç Miralles.

►La mítica banda Elefants ha estat l’encarregada de compondre la música d’aquesta obra donant peu a en Shuarma, el seu protagonista, a donar veu a les cançons de l’obra.

►Es tracta d’una aposta pel teatre segur, de manera que les funcions seguiran un estricte protocol amb totes les mesures de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries.

►Sinopsi:

►¿I si darrere d’una de les històries més grans mai contades hi hagués una altra història? ‘ANTOINE’ és una autobiografia poètica que reflecteix la complexa humanitat del seu autor, Antoine de Saint-Exupéry, creador de ‘El Petit Príncep’.

►Descobreix la història d’un home tan gran que va ser capaç de veure el món des dels ulls d’un nen. Durant aquest gran vol descobriràs una nova manera d’entendre ‘El Petit Príncep’.

►Tota la informació sobre la venda d’entrades al web del musical:

www.antoine.es

 

►Antoine de Saint-Exupéry

►Va néixer el 29 de juny de 1900 a Lió, on ja des de molt petit va començar a somiar a volar. Va treballar per a empreses de correus i transport aeri a Àfrica i Sud-amèrica, a més d’embarcar-se en espectaculars intents de batre rècords, cosa que va estar a punt de costar-li la vida en diverses ocasions.

►La literatura va ser la seva segona gran passió, i va arribar a ser un autor de renom internacional en vida. Saint-Exupéry era un creador i com a tal la seva obra avançava paral·lelament a la seva trajectòria vital, reflectint les seves pròpies experiències.

►Saint-Exupéry va desaparèixer sense deixar rastre mentre realitzava un vol de reconeixement el 31 de juliol de 1944. De fet, les restes del seu P-38 Lightning no van ser trobats fins a l’any 2000 en les profunditats de la Mediterrània.

►El Petit Príncep

►És el segon llibre més traduït de la història després de la Bíblia, ha estat adaptat a més de 300 idiomes, i compta amb més de 200 milions d’exemplars venuts a nivell mundial. L’obra és una història filosòfica que apel·la als valors universals i que s’ha transmès, i compartit de generació en generació durant més de 75 anys.