El 24 novembre de 2023 · 20h a ENCUENTRO (Abrera – Barcelona)

Madalena Alberto, estrella del West End de Londres, torna a Barcelona per oferir un nou concert íntim. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 20h al nou espai cultural ENCUENTRO, situat a la localitat barcelonina d’Abrera.

►L’artista portuguesa establerta a Londres torna al nostre país sis anys després d’haver participat al concert ‘Broadway & West End Divas’ al Festival Jardins de Pedralbes l’estiu de 2017.

►Acompanyada al piano per Andreu Cañadell, i amb la participació com a artista convidat del guardonat intèrpret català Joan Vázquez (OCAÑA, PAQUITO FOREVER, HAIR, RENT), Madalena Alberto ens oferirà una vetllada musical plena de cançons populars i les seves pròpies composicions, sense oblidar els musicals que han marcat la seva carrera.

►Sobre aquest concert, Madalena ha declarat: “Estic molt feliç de tornar a Barcelona després de tants anys amb un concert íntim a aquest nou espai tan bonic! Estic emocionada per compartir l’escenari i estar acompanyada per Andreu Cañadell al piano. Serà una nit molt acollidora amb algunes de les meves cançons favorites i amb el Joan vázquez com a convidat especial. Tinc moltíssimes ganes de compartir aquesta vetllada amb tothom!

Madalena va estudiar arts escèniques a Londres, on ha desenvolupat una consagrada trajectòria professional. És popular per haver interpretat el paper principal a EVITA, sent aclamada per la crítica en el seu pas pel Dominion Theatre de Londres. Altres personatges destacats a la seva carrera són Fantine a LES MISÉRABLES; Grizabella a CATS; Edith Piaf a PIAF; i més recentment els papers de Velma Kelly a CHICAGO i de Gloria Fajardo al musical de Gloria Estefan ON YOUR FEET! al Coliseum Theatre de Londres. Pel que fa a la televisió britànica ha participat a la sèrie HOLBY CITY (BBC) i a la transmissió de l’obra THE VOTE del Donmar Warehouse. A Portugal va aconseguir la popularitat interpretant a Julieta a la sèrie de televisió AMOR AMOR. També ha protagonitzat altres espectacles a Londres como AY, CARMELA de José Sanchis Sinisterra o THE AUTUMN GARDEN de Lillian Hellman. Madalena és també cantautora i artista associada de la companyia Chaskis Theatre.