► “Lila, una princesa diferent” amb llibret de Sílvia Navarro i música d’Eduard Tenas es podrà veure del 9 de novembre fins a l’1 de desembre al Teatre Regina de Barcelona.

►La literatura infantil ens ha omplert durant anys i panys de la idea que les princeses necessiten ser rescatades d’algun mal, els prínceps són valents i blaus i que quan prínceps i princeses es troben viuen feliços i mengen anissos. Una perpetuació dels mites de l’amor romàntic que amb el cinema, la televisió i les noves tecnologies arrelen de manera encara més forta en nosaltres.

►Però, i què passa quan no volen ser rescatades, ni blaus, ni valents ni menjar anissos? Què passa quan encara no saben què volen ser ni fer exactament? Com poden construir relacions benestants i igualitàries que ens ajudin a créixer i ampliar les expectatives i no que els coartin i ens limitin?

►Amb aquesta idea que neix dels contes tradicionals per crear una princesa diferent i rebel, amb molt d’humor i molta música creen aquesta història amb una nova princesa per a tota una nova generació.

►Es tracta d’un espectacle que pretén entretenir i dur la reflexió a l’aula, per valorar com podem crear relacions igualitàries i benestants.

►Sinopsi:
►La princesa Lila ha de viure tancada dins d’una torre fins que el seu príncep blau no arribi a buscar-la i junts marxin feliços i menjant anissos. Així ho dicta la Llei Romàntica Ancestral del seu regne. El problema és que la Lila està cansada d’esperar a un príncep que no arriba. Amb l’ajut dels contes populars tradicionals i les últimes tecnologies trobarà la manera d’esquivar l’antiquada Llei Romàntica Ancestral, sortir de la torre i aprendre finalment que ni els prínceps ni són blaus ni les princeses necessiten ser rescatades.

►El llibret és de la Sílvia Navarro, les lletres de Sílvia Navarro, Patrícia Paisal i Eduard Tenas.
La música i direcció musical d’Eduard Tenas. La direcció de Sílvia Navarro, i ho interpreten la Patrícia Paisal/l’Adriana García, en Míkel Herzog.