►6 d’abril de 2024.

Maaambo! és un concert que us proposa un viatge musical per l’Amèrica Llatina.

►Feu les maletes i acompanyeu als músics de la Banda Municipal de Barcelona en aquest viatge pels ritmes de l’Amèrica Llatina. Del tango a la salsa passant pel mambo, el danzón o el cha cha cha. Una proposta única dirigida per La Cubana!

►L’Auditori amb el Cicle de Concerts “L’escola va a l’Auditori” aproxima la música, en els seus diferents estils i gèneres, a la vegada que facilita l’observació en directe dels instruments musicals i de la seva interpretació. Portar els nens i les nenes als concerts és educar-los a través de l’art, obrir-los-hi nous horitzons perquè puguin sentir els seus sentiments i els pensaments. Els concerts que proposen són concerts on només hi ha música, amb intèrprets amb un alt nivell d’interpretació i comunicació, i on, adequat a l’edat de l’alumnat, es juga amb petits elements escènics coordinats per un professional de la direcció escènica.

►Una proposta única dirigida per La Cubana: una festa musical!

►El concert comença a Barcelona, quan s’enlaira l’avió de la Banda Municipal de Barcelona. Aquest avió va fent diferents escales per l’Amèrica Llatina. Cada obra està contextualitzada amb algun element característic de la música o la cultura del país. El concert acabarà amb el retorn dels músics a Catalunya on ens portaran l’havanera després d’haver travessat l’Atlàntic.