►Marc Sambola tancarà la programació d’ORIGINALS – I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical el diumenge 10 de juny de 2018 a les 13h. Substitueix l’inicialment anunciat Xavier Torras, completant una programació de concerts que ha estat protagonitzada pels compositors Alícia Serrat (14 de gener), Dani Campos (11 de febrer), Andreu Gallén (11 de març), Miquel Tejada (15 d’abril), Ferran González (13 de maig) i l’esmentat Marc Sambola (10 de juny).

►Les entrades pel concert de Marc Sambola es poden reservar a través d’aquest enllaç http://nunartbcn.com/ca/originals-marc-sambola/

►ORIGINALS – I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical és un cicle de concerts que s’està presentat durant aquest primer semestre de 2018 a nunArt Guinardó, el segon diumenge de cada mes a les 13h, amb l’objectiu de difondre i promoure el talent artístic dels músics i creadors del teatre musical del nostre país.

►El proper i penúltim concert tindrà lloc diumenge 13 de maig i estarà protagonitzat per Ferran González (PEGADOS, MIERDA DE ARTISTA), qui comptarà amb la participació com a artistes convidats de Jordi Coll, Gemma Martínez, Patrícia Paisal, Xènia Reguant i Joan Vázquez, amb la col·laboració especial via skype de Joan Miquel Pérez. Les entrades es poden reservar a través de l’enllaç http://nunartbcn.com/ca/originals-ferran-gonzalez/.

►Tots els concerts celebrats fins al dia d’avui han estat un enorme èxit, exhaurint totes les localitats i finalitzant amb una gran ovació del públic. Cada concert ha estat completament diferent: alguns a piano i veu, i d’altres amb la participació d’una banda de músics; presentant propostes molt variades i totalment úniques. Els compositors han comptat amb la col·laboració d’artistes com Elena Gadel, Àngels Gonyalons, Nina, Daniel Anglès, Sara Pi, Jan Forrellat, Jana Gómez, Edgar Martínez o Joan Vázquez, entre molts d’altres.

►Els concerts consten d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositors, interpretades per diferents professionals del teatre musical. Cada compositor té total llibertat per preparar el seu programa i per triar els intèrprets del seu concert, creant així un recital únic i irrepetible, en el qual es poden escoltar tant temes inèdits, com temes que ja han format part d’algun espectacle.

►ORIGINALS – I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical ha deixat palès que a Catalunya hi ha tot un planter de creatius amb un alt nivell i amb moltes ganes de mostrar el seu treball i de crear nous espectacles.

►ORIGINALS – I Cicle de Compositors catalans de Teatre Musical està impulsat per nunArt, espai de convivència artística on cada setmana tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés; i coordinat i produït per Marisol González, autora del blog OutOfBroadway i co-fundadora i co-directora de la desapareguda publicació digital todoMUSICALES.com.

►Marc Sambola és Compositor i Director Musical nascut a Barcelona i format com a músic al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

►Ha compost els musicals El Projecte dels Bojos, una utopia musical per a La Barni Teatre, Tom Sawyer detectiu (Millor Espectacle Infantil – PTM 2015) per a Lazzigags Produccions, Per Si No Ens Tornem A Veure per Aules, els micromusicals Si Quieres Dulce No Pidas Calamares i Campamentos, i el musical familiar Artaban, la llegenda del quart Rei Mag per Agv i Puça Espectacles.

►Ha treballat internacionalment amb els musicals Possession The Legend Of El Rojo per a Los Angeles Rock Opera Company dels Estats Units i Ocaña, Königin der Ramblas per la Neuköllner Oper de Berlin a Alemanya.

►També ha compost les bandes sonores de les pel·lícules Project Rwanda per a Bumayé, Ada Media i Boala Films, Marhaba per a Boala Films i XTVL i de les sèries Xadom i Tramaran anar a Mart per a Atzucac Films.

►Ha arranjat els musicals Ojos Verdes Miguel de Molina in memoriam i Le llaman COPLA per a La Barni Teatre, l’espectacle Asufre de dei Furbi i CINC de Factea Produccions, el concert Soundtrack de Roger Berruezo i el treball discogràfic Punto de Rocío de Daniel Anglès.

►Ha dirigit, entre d’altres, Midsummer, a play with songs per al Tantarantana Teatre, Albena Produccions i Tanttaka Teatroa, i El Musical Participatiu de la Fundació La Caixa. També és el director artístic d’A Grup Vocal, cor resident a Tu Cara Me Suena i Operación Triunfo i finalista als concursos Oh Happy Day de TV3 i Acapela de Movistar #0.