►Els dos fundadors de WeColorMusic, en Mateu Peramiquel i la Mar Puig, van rebre ahir reben el Premi Talent 2024 en la categoria d’Arts Escèniques per part de la Fundació Impulsa Talentum, per la combinació d’una trajectòria ascendent i exitosa en l’àmbit de les arts escèniques, de forma integral i amb un fort contingut social gràcies al musical ALAN, que ha aconseguit arribar a noves generacions d’espectadors gràcies a una temàtica d’interès i d’actualitat.

►La productora té com a eslògan “portar l’espectacle més enllà de l’entreteniment”, i es caracteritza per apropar al públic històries reals per generar emocions, consciència i, sobretot, reflexió. 

ALAN és la seva aposta més ambiciosa, un musical que fusiona la comicitat i la cruesa per posar sobre la taula temes com el respecte a la diversitat, el suport mutu i la salut mental. Aquest missatge, sumat al fet que és l’obra més escollida per escoles i instituts del curs 23-24, ha estat una combinació clau per tenir un impacte social positiu, missió de la productora que avui ha estat reconeguda per aquest guardó.

►És un musical de nova creació dirigit per Mateu Peramiquel (composició musical) i Mar Puig (llibret i direcció escènica) que fusiona la comicitat i la cruesa per posar sobre la taula temes com el respecte a la diversitat, el suport mutu i la salut mental. Ho fa a través de la història real de l’Alan Montoliu, un jove trans de Rubí que el 2015 es va suïcidar amb només 17 anys a causa de l’assetjament escolar i la transfòbia que patia.

►Després de fer temporada al Teatre Condal de Barcelona, ALAN es troba en plena gira pel territori català, amb representacions destacades a Rubí, Manresa, Berga i Castellar del Vallès, entre d’altres.

►El seu èxit ve reforçat a més per dos reconeixements, a més del premi en qüestió que avui se li atorga: ALAN és l’espectacle més escollit per les escoles i instituts d’aquesta temporada, i ostenta el premi al millor Espectacle Familiar de 2023 per Teatre Barcelona.

►WeColorMusic recull dins del seu repertori BRUNA, LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP i ALAN.

►Les produccions que ofereixen es caracteritzen per explicar històries inspirades en fets reals; històries que conviden l’espectador a deixar-se endur a través de les emocions i a reflexionar sobre experiències passades mentre viu un moment únic.

►Sembla que les grans històries només passin lluny de casa, i aquests dos joves artistes tenen molt clar que no és així: “estem envoltats de persones amb relats i vivències extraordinàries que no han estat mai explicades ni escoltades”, manifesten. I són aquests testimonis únics els que volen reivindicar.