►Aquesta és la 5a edició del Canta Gran al Kursaal de Manresa, una proposta impulsada des de l’Auditori de Barcelona.

►Més de 300 cantaires de diverses formacions corals de gent gran de Manresa i el Bages participen al Canta Gran, que per cinquè any consecutiu acull el Kursaal. Es tracta d’un projecte impulsat des de l’Auditori de Barcelona adreçat a gent gran que preparen un espectacle per estrenar-lo dalt de l’escenari. En aquesta edició l’espectacle farà un viatge per la llegenda del compte Arnau a partir de poemes de Verdaguer, Maragall i Sagarra que ha musicat Albert Guinovart, amb dramatúrgia de Joan Lluís Bozzo.

►La direcció musical de l’espectacle anirà a càrrec d’Oriol Castanyer, amb direcció escènica d’Ignasi Tomàs. Com a solistes, Tànit Bono i Toni Vinyals, acompanyats de 5 músics en directe (Albert Guinovart al piano, Edurne Vila al violí, Marc Garcia a la trompa, Guillem Prats al contrabaix i Fani Fortet a la percussió).

► “Canta Gran” És un projecte participatiu per a la gent gran. Es tracta d’un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions.