►L’estrena tindrà lloc al Teatre Municipal de Girona el dissabte 1 de juny (20h) i el diumenge 2 de juny (18h).

►Aquesta serà la seva setena producció.

►Després d’On Blue (2016), A Bit of Broadway (2018), Dones. El Musical (2019), Wonderland (2021), El despertar de la primavera (2022) i Amor és amor i . (2023), arriba Mil batecs.

►Es tracta d’una producció escènica fruit del treball exhaustiu durant mesos de l’alumnat del programa Taller de Musicals de La Moderna, el qual proporciona una formació multidisciplinària de cant, teatre i dansa a alumnes d’entre 13 i 17 anys.

►Enguany per primera vegada també hi participarà l’alumnat d’arts escèniques de l’etapa de Formació Bàsica (6-12 anys). Dalt de l’escenari hi podreu veure actuar 23 estudiants de teatre musical de La Moderna! A més a més, i amb motiu del seu 10è aniversari, enguany també hi col·laborarà la Girona Marxing Band.

►Serà accessible en llengua de signes catalana, ja que hi haurà interpretació simultània de l’obra. Espectacle recomanat per majors de 10 anys.

►És una producció de la cooperativa de treball Girona Artelier amb la direcció artística de Montserrat Cristau; la direcció escènica, de Geòrgia Bonell; la direcció coral, de Davit Bayés; la direcció coreogràfica, de Paloma Solanas i la direcció musical, de Joel Riu. En aquesta edició, la música en directe anirà a càrrec d’una banda formada per set professors de La Moderna i la Girona Marxing Band. Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Salt, i se n’ha treballat la producció final gràcies a una residència artística al centre de creació d’arts escèniques El Canal de Salt.