►Manresa Teatre Musical (MTM) representarà dues funcions de la seva darrera producció, “Dolly, una dona exasperant”, al Teatre Comarcal de Solsona. Serà el dissabte, 22 d’octubre i el diumenge, 23, a les 6 de la tarda, en tots dos casos. L’espectacle és una versió del clàssic de Broadway, Hello Dolly, la primera i l’única que s’ha fet, fins ara, en català.

►Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme (ctra. de Bassella, 1) o bé a les taquilles de teatre a partir d’una hora abans de l’espectacle.

►David Bacardit dirigeix l’espectacle, amb guió de Sílvia Santamaria, coreografies de Pablo Testa Grosbaum i direcció vocal d’Elisabet Paulet.

►Com a complement a la funció del diumenge, 23 d’octubre, MTM oferirà una activitat pedagògica gratuïta oberta a tots els públics. Es farà a les 4 de la tarda, dues hores abans de començar l’espectacle. Consistirà en una breu xerrada introductòria i una visita guiada rere les bambolines amb l’objectiu de descobrir les especificitats del teatre musical i viure, en directe, el procés de preparació dels actors abans no s’aixequi el teló: l’escalfament de cos i veu, les proves de microfonia, la caracterització, etc. També, hi haurà ocasió per fer-los preguntes sobre els personatges que interpreten. Les inscripcions a aquesta activitat es poden fer a través del correu electrònic mtmproduccio@gmail.com o bé presencialment a l’Oficina de Turisme de Solsona.

►Aquesta és la cinquena producció que la companyia de teatre musical manresana porta a Solsona. Anteriorment hi ha representat ‘Supercalifragilistik’, ‘La Bella i la Bèstia’, ‘Hairspray’ i ‘MR!’