►Les divertides Nadales d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals tornen a El Maldà de Barcelona del 16 de desembre fins al 20 de gener.

►Es tracta d’un recital musical hilarant, satíric i crític sobre les festes nadalenques, on la improvisació és protagonista.

► “Nadales”, d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals, torna a El Maldà després de la bona acollida del públic de la temporada passada. Un recital musical evolucionat i gens clàssic que parteix de la sensació de terror quan escoltem, any rere any, la música amb què ens bombardegen des del primer dia que s’inaugura la decoració nadalenca als carrers més comercials de la ciutat.

►Aquest divertimento vol oblidar durant una hora aquestes versions cada vegada més distorsionades i depriments, que fugen del sentit original i que han perdut la festivitat i l’alegria. El punt de partida és compartir, durant els dies de Nadal, una hora de cantar nadales acompanyada de les intervencions més divertides i la música més festiva amb acordió, clarinet i contrabaix, que comptarà cada dia amb un convidat especial diferent.  Amb Nadales no hi ha mai dues funcions iguals, ja que cada nit els tres creadors improvisen magistralment segons el convidat i la participació del públic. Aquest show acaba sent un divertit anàlisi d’aquesta època nadalenca que farà plantejar-nos si realment sabem el que estem celebrant.

►Iban Beltran, director escènic i músic, Carles Pedragosa, músic i compositor, i Josep Pedrals, poeta i rapsode, són els autors d’aquest espectacle farcit de gamberrades, d’absurds, de sàtira, d’escatologia i d’arguments estrambòtics.

►SINOPSI

►A mesura que s’acosta el desembre, el nostre entorn va solemnitzant-se per posar en solfa els mil i un rituals associats a les festes nadalenques, una atapeïda acumulació de celebracions en pocs dies. Nosaltres hem decidit analitzar l’essència d’aquest període per veure com caldria encarar el Nadal del segle XXI, i n’hem tret algunes conclusions que us explicarem cantant, perquè no hi ha res millor que entonar-se plegats per alegrar les festes.

►Amb la dramatúrgia d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals, l’acordió de Carles Pedragosa el clarinet de Josep Pedrals i el contrabaix d’Iban Beltran.