► “Love of Lesbian”, “Queen. El millor tribut”, “Amor per Amor”, “Eva María Cortés” i “Aladdin #thepopmusical”, seran a l’Onyric Teatre Condal de Barcelona durant els pròxims mesos d’hivern.

►A aquests espectacles se sumen “25 il·lusions” del Mag Lari i “Artaban, la llegenda del quart rei mag”, que ja estan en cartell actualment, i “Broadway A cappella”.

► “Queen. El millor tribut”.
►El repertori més rocker de la banda britànica de la mà de Momo Cortés; la primera banda Tribut a Queen de l’estat espanyol i actualment una de les més reconegudes a escala mundial.

► “Amor per Amor”.
►Concert benèfic. La tercera edició d’aquest certamen tindrà lloc aquest any al Teatre Onyric el 4 de febrer del 2019. Alícia Serrat i Dani Campos dirigiran 90 minuts d’espectacle protagonitzat pels millors referents del nostre país. Els beneficis íntegres d’aquest espectacle aniran pel projecte Dones Acció de la Fundació Aroa.

► “Eva María Cortés”.
► “La mitad de mí”. L’11 de febrer del 2019. Club ONYRIC. Únic concert de la pianista, cantant i actriu de diferents musicals. Ens oferirà un repertori proper i intimista que resumeix els millors moments de la seva trajectòria professional.

► “Love of Lesbian. Miralls i Miratges”
►Un concert teatralitzat, basat en el repertori més somiador del cançoner de Love of Lesbian i dirigit per Guillem Albà.

► “Aladdin; #thepopmusical.”
►Premi Broadway World al millor musical infantil. Una història juvenil que planteja i qüestiona el poder de la fama. Ser famós té un preu.

►I aquest nadal…