►El servei educatiu del Teatre Kursaal repetirà per tercer cop ‘L’orquestra dels animals’ de l’italià Andrea Basevi, que es va estrenar en l’edició del 2016.

►El càsting per aquesta 9a edició del projecte Fem Òpera tindrà lloc a la sala petita del Kursaal el dissabte 14 de desembre en horari de matí i tarda, en funció de les inscripcions.

►Ja estan obertes les inscripcions per als nens i nenes que vulguin participar en el càsting de ‘L’Orquestra dels animals’, l’òpera del compositor italià Andrea Basevi, que es posarà en escena l’abril vinent a la sala gran del Kursaal a càrrec d’alumnes de secundària de la Catalunya central que participen en la novena edició del projecte Fem Òpera, impulsat pel Servei Educatiu del Kursaal.

►El càsting s’ha organitzat per escollir els protagonistes de l’espectacle -que es representarà en 4 funcions els dies 31 de març i 1, 2 i 3 d’abril a les 20 h a la sala gran del Kursaal-, i fins a una dotzena de personatges més.

►Els infants hauran de cantar una de les peces de l’obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l’espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés. Les inscripcions es poden fer a les taquilles dels Kursaal (de dimarts a diumenge, de 18h a 21h) o fent un correu a serveieducatiu@mees.cat.

►FEM ÒPERA! és un projecte que pretén que els joves s’acostin al món de l’òpera a través d’un projecte participatiu i engrescador. FEM ÒPERA! parteix del projecte educatiu Òpera a Secundària. Des del Servei Educatiu del Kursaal s’ha volgut apostar per aquest projecte, però buscant la complicitat i participació de grups locals. Aquesta novena edició del projecte, i després de tot un treball que començarà el mes de gener, interpretaran l’òpera infantil L’orquestra dels animals en 4 funcions, a la sala Gran del Kursaal el mes d’abril; un espectacle que ja es va representar el 2016 i el 2017.