►Manresa Teatre Musical (MTM) estrenarà “Oliver!” el cap de setmana del 14 i 15 de setembre al teatre auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

►El muntatge és el vuitè de gran format que produeix l’escola d’arts escèniques de Manresa, des que va néixer el 2012. L’obra compta amb un repartiment integrat per una trentena d’actors i actrius en formació.

►El musical de MTM és una adaptació fidel al català de la producció que es va estrenar a Londres, el 1960, basada en la novel•la de Charles Dickens, Oliver Twist. Explica la història d’un orfe en mans d’un home malvat que utilitza nens com a lladres de carrer. Jordi Gener dirigeix l’espectacle, amb coreografies de Pablo Testa Grosbaum i direcció musical d’Eli Paulet.
►MTM explora el registre dramàtic en aquesta nova producció, molt diferent del to de comèdia que havia utilitzat les anteriors.


►Dos repartiments diferents interpretaran els papers principals en cada una de les funcions, amb Savina Jiménez i Marina Vila, com a Oliver; Núria Miras i Elisabeth Sánchez, com a Fagin; i Clara Badia i Gina Gonfaus, com a Nancy.
►Un cop estrenat a Navarcles, “Oliver!” es podrà veure en altres escenaris de la Catalunya Central, durant els propers mesos.