►Del 4 al 25 de novembre al Jove Teatre Regina a les 19:30h

►És un nou musical de Sílvia Navarro, Jordi Ramoneda i Eduard Tenas amb: Roc Bernadí, Adriana Garcia, David Garcia, Joan Mas, Clara Mingueza i Mireia Òrrit.

►Sinopsi:
► Paràsit: 1 adj. [BI] [EG] Que depèn d’un organisme d’una altra espècie, al qual perjudica, per a obtenir-ne aliment o altres utilitats.
►Alemanya 1944, Segona Guerra Mundial. Grups de joves contraris al règim Nazi s’organitzen per combatre’l a través de la música i les accions socials. El govern alemany els considera paràsits de la societat i els combat amb la força intentant erradicar-los. Això farà que grup de la ciutat de Colònia, Els Pirates D’Edelweiss, comenci a plantejar-se si la violència només es pot combatre amb violència.

►Davant del conflicte, en qui pots https://www.youtube.com/watch?v=QBzDER7BJfMconfiar? N’hi ha prou amb els ideals per iniciar un projecte de canvi? Un musical que parla de l’amistat, de la joventut reaccionària i de sentir-se exclòs de la societat. Una obra històrica que parla de fets reals i que vol reflexionar sobre la joventut com a motor de canvi. Una obra sobre lluitadors oblidats.