►L’actor i cantant Víctor Arbelo va presentar el seu treball “Dímelo” a la sala Bikini de Barcelona.

►Víctor Arbelo és conegut dins el món del teatre musical per interpretar el personatge d’Osman de Mar i cel a la versió del 2014, o el de Rogers de RENT del 2016 a l’Aliança del Poble nou de Barcelona.

►La història del disc:

►Tot comença quan als 16 anys li regalen un piano, agafa una llibreta i comença a escriure les seves primeres cançons. Inspirat per la música que escoltava a casa (Michael Jackson, Prince, Whitney Houston, Robbie Williams…) no és fins al 2015 que publica el seu primer EP “Me dejaré la voz”, on comença a buscar el seu propi so.

►Després d’un temps, entra a treballar amb el productor musical i cantant Oriol Padrós en el seu estudi aTerrassa, on en un futur acabaria materialitzant-se en el seu primer disc “Dímelo” amb les seves propies cançons, disponible a les platformes digitals (iTunes, Spotify, Tidal, Amazon).

►Dímelo:

►En aquest primer treball parla sense pels a la llengua de les seves obsessions, pensaments, fracassos i victòries, en algunes cançons des d’un lloc nostàlgic i en altres des d’un punt de vista irònic i despreocupat, des d’un so pop elèctric amb essència rock.

►12 cançons en castellà més un tema en català i inclou com a bonus track al CD, interpretat amb Daniel Anglès i escrit com a col·laboració en La Marató 2017 de TV3.

►A més a més, molt involucrat amb la lluita del col·lectiu LGTB i com a un dels temes recurrents en les lletres de les seves cançons, publica a Youtube com a video-art paral·lel al disc el clip “Me gustan los chicos”, dirigit per Carlos Ocho, i on defensa la lluita de l’acceptació d’un mateix.

►Aquest primer disc es presenta en directe a la Sala Bikini de Barcelona, amb la banda formada per Oriol Padrós, Berenguer Aina, Pol Barbé i Artashes Ashleyan, acompanyat pels ballarins Marc Codony i Víctor Novo i els cantants Silvia Puertas, Edgar Martínez i Paula Costas.