►A partir del 22 de setembre al Teatre Apolo de Barcelona.

Pretty Woman, el musical estarà dirigida per Carline Brower, amb la direcció musical d’Arnau Vilà, amb la música i les lletres de Bryan Adams i Jim Vallance amb el llibret de Garry Marshall i J. F. Lawton que el 1990 van escriure i dirigir la famosa i premiada pel·lícula homònima que es base aquest nou musical estrenat el 2018 a Chicago i d’allà va passar el mateix any a Broadway i el 2020 s’ha estrenat al West End de Londres.

►El 1990, la cèlebre pel·lícula Pretty Woman, dirigida per Garry Marshall i protagonitzada per Julia Roberts i Richard Gere, va causar furor convertint-se ràpidament en la icona cinematogràfica que ha arribat fins als nostres dies.

 Foto: Jordi Galderic.

►Veniu Fama, és l’encarregada de produir aquest espectacle.

Sinopsi:

►Vet aquí que una vegada hi havia, a la terra on els somnis són possibles, una jove de Hollywood Boulevard que somia amb una vida millor, Vivian, i un atractiu i ric home de negocis, Edward, pertanyents a mons oposats. El destí creuarà les seves vides i ja res no podrà ser igual. No només trobaran l’amor, també es trobaran a ells mateixos.

►Algunes d’aquestes històries acaben bé.

El repartiment:

►Vivian: Cristina Llorente. Edward: Roger Berruezo. Happy Man, Sr. Thompson, Sr. Hollister: Rubén Yuste. Kit Deluca: Erika Bleda. Companyia: Javier Ibarz, Sergio Escribano, Natán Segado, Edgar Martínez, Ariel Juin, Tatiana Monells, Cristina Gallego, Aleix Mària, Esteban Verona, Margarida Silva, Imanol Fuentes, Elena Rueda, Lara Sagastizabal, Andrea Enrich, Carmen Prados, Sol Carner, Carlos Salgado, Raffaele Ruilosso, Anna Lagares i Raimon Ferrer.

 Foto: Jordi Galderic.

Fa uns dies es van presentar a l’Hotel Palace de Barcelona els actors que interpreten a la parella protagonista de l’espectacle: Cristina Llorente i Roger Berruezo.

★QUI ÉS CRISTINA LLORENTE?


►Ha protagonitzat espectacles musicals com Ghost, el musical, El Jovencito Frankenstein, El Rey Leon, Blancanieves Boulevard, Cómplices, el musical, Grease, el musical de tu vida, A, un musical de Nacho Cano, Antígona tiene un plan, En Nombre de la Infanta Carlota i Star’s Chils.

►El 2007 va enregistrar el disc Permiso para ser yo, on va compondre els temes conjuntament amb Javier Muñoz.

►A la televisió ha participat en: Centro Médico, Gran Reserva totes dues de TVE, Velvet d’Antena 3, Frágiles de Cuatro, La pecera de Eva de Tele 5 i Museo Coconut de Neox.

►A la pantalla gran a: Gool 2 Viviendo un sueño i Seamos realistes.

★QUI ÉS ROGER BERRUEZO?

 Foto: Jordi Galderic.
►Ha protagonitzat espectacles musicals des del 2008: Company, Les històries naturals, Ghost, el musical, Casi normales, RENT, Mar i Cel, La Bella y la Bestia, The Willd Party, Cop de Rock, Hoy no me puedo levantar i Què, el nou musical.

►També ha protagonitzat concerts en solitari com: Roger, Berruezo en concert, Historias jamás cantades, Naturalment i Soundtrack.

►A la televisió ha participat en Cuéntame cómo pasó, Servir y protegir, Acacias 38, totes elles de TVE, Ciega a cites, de cuatro, Gavilanes, d’Antena 3 Águila Roja i Pelotas de TVE.

►A la pantalla gran a: Un novio para mi mujer, Fuimos canciones, Lo dejo cuando quiera, Cómo sobrevivir a una despedida i Grieta en la oscuridad.