► “Qui ets” es basa en l’obra narrativa “Quiet”, de Màrius Serra, publicada per primer cop el 2008 i es pot veure a l’Almeria Teatre de Barcelona del 24 de setembre al 13 d’octubre.

►Interpretada per Òscar Muñoz,  Judit Farrés  i Roger Julià sota la direcció de Joan Arqué.

►Sinopsi

►El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

 

►La composició musical és de Judit Farrés i Roger Julià, l’escenografia de Roger Orra., el vestuari de Rosa Lugo el disseny d’il·luminació de Sylvia Kuchinow, el moviment de Sarah Anglada, la direcció tècnica de Xavier Xipell (Xipi), la realització de vídeo Erol Ileri – Bonobo Films, la direcció de producció Carles Manrique (Velvet Events) la direcció artística H&R Jordi Casanovas les fotografies de Jordi Ribó, Oriol Casanova i Cristina Claramunt.

►És una producció de Velvet Evens, Hause & Richman.