►L’espectacle amb direcció de l’Ivan Andrade, està produït per la companyia anglesa The Amateurs.

►L’estrena tindrà lloc el 13 de setembre a les 18h al Santuari de Murtra a Badalona. Espai obert i emblemàtic on podrem gaudir d’un Musical singular a l’aire lliure i amb mesures de seguretat de la Covid19.

►The Amateurs porta un nen com a protagonista de l’obra. Aquest repte és l’aposta de la Companyia anglesa que inverteix en la formació de joves professionals, per tal de contribuir a un canvi cultural, apropant l’interès dels joves al teatre.

►L’atractiu en escena del nen Ot Mariën, d’onze anys d’edad, i el nivell escènic de la resta dels actors fan que, juntament amb la Música del Marco Mezquida, aquest musical impacti a tots els públics, tant per la posada en escena com pels seus missatges.

►El Musical “Un Petit Princep” ha estat guanyador de diferents premis al Regne unit, i ara aterra a Catalunya adreçant-se a tot el públic, ja que compta amb missatges subtils per a adults que passen desapercebuts als menuts. No obstant això, els més menuts, resten captivats per la força dramàtica dels personatges i encisats per les cançons.
La rellevància d’aquesta novel·la rau en la destresa a l’hora de tractar els reptes de l’home amb una crítica subtil i punyent, constructiva i enriquidora.

L’EQUIP ARTÍSTIC
►Adaptació i les lletres són d’Ivan Andrade, la música original de Marco Mezquida, amb els arranjaments de Francesc Llompart i Marco Mezquida.

►La direcció és d’Ivan Andrade, la direcció musical de Nestor Calderer, la producció, imatge i vídeo de Clara Bes, l’escenografia Roger Orra i Albert Ventura i el cap tècnic és Àlex Gilabert.
►L’interpreten: Ot Mariën, Maider Lasa, Adrià Ardila i Ivan Andrade, acompanyats pels músics Nestor Calderer, Meritxell Tiana i Queralt Giralt.

►Ivan Andrade, Autor i director:
►Enginyer Microelectrònic (UAB, 2000), Graduat en Interpretació (ESAD Eòlia, 2004) i Màster en Direcció escènica i dramatúrgia (Royal Holloway University of London). Com a actor, l’Ivan treballa més de 12 anys en cinema, televisió i teatre a Barcelona. Gràcies a una beca de la Fundació SGAE, es trasllada a Londres durant 4 anys, en els quals es forma com a director i dramaturg, i desenvolupa una investigació en el terreny de la consciència corporal aplicada a l’escena (El Cos Conscient), del que ha impartit classes a Anglaterra, Taiwan, Austràlia i Canadà. Cofundador de la companyia The Amateurs, amb la que ha estrenat espectacles a Catalunya, Regne Unit, França i Taiwan.
Com a dramaturg, ha guanyat el Premi Arsènic de Nova Dramatúrgia 2015, Premi Sant Sadurní d’Anoia i ha estat finalista de dos premis de prestigi internacional: el Bruntwood Award i l’Emerge Award (Regne Unit, 2017 i 2018), per la seva obra Elysium, presentada al juliol al Teatre Romea. Ha estat artista resident de Can Serrat Artist Residen.

►Marco Mezquida, compositor musical:
►Marco Mezquida és un dels improvisadors i pianistes de jazz més importants del país. Amb només 32 anys, ha estat guardonat cinc vegades (anys 2011, 2012, 2014, 2015 i 2017) com a millor músic de Jazz per l’Associació de Músics de Jazz i Moderna de Catalunya. També té dos premis Enderrock per dos dels seus àlbums. Realitza una mitjana de 200 concerts l’any per escenaris de tot el món.
Destaquen els seus projectes amb Sílvia Pérez Cruz o Alfonso Vilallonga. L’any 2018, el Voll-Damm Jazz Festival li dedica un monogràfic, convertint-se en el músic més jove al que s’atorga tal mèrit. Aquest 2020, ha guanyat el Premi Ciutat de Barcelona per No hay dos sin tres, amb el guitarrista Chicuelo.