►BARCELONA 24H s’instal·la al Teatre Gaudí de Barcelona els divendres, dissabtes i diumenges del 2 al 25 d’octubre.

►El nou musical en català vol donar veu a les històries quotidianes dels joves: buscar pis, sortir de festa a l’Apolo o deixar la carrera a mitges per perseguir els teus somnis

►El repartiment compta amb joves actors com Laia Fontàn, Jaume Casals, Anna Piqué i Àlex Sanz.

►SINOPSI
►BARCELONA 24H segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix a l’Apolo amb un noi romàntic obsessionat amb les pelis del Hugh Grant. Una pija de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en la feina decideix fer una pausa per comprar un Kinder Bueno al paki 24H de sota l’oficina. Cap d’ells pot imaginar-se que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

►L’OBRA
►Els personatges de BARCELONA 24H tenen un espai en comú: el supermercat 24H de dependent pakistanès. O el que tots coneixem com “un paki”. A mesura que avanci la trama, l’espai es convertirà en la Sala Apolo, l’Avinguda Paral·lel, en un estudi de revelar fotografies analògiques, en una oficina o en els búnquers del Carmel.

►L’espectacle reivindica que la vida quotidiana també pot ser especial, i que no té res a envejar a les grans pelis romàntiques del Hugh Grant… Al capdavall, qui no s’ha  enamorat mai? Independitzar-se de casa els pares, superar l’ex o tenir una primera cita són algunes de les situacions que podem veure al llarg de l’obra.

►L’espectacle s’emmarca dins la tendència de comèdies ambientades a la ciutat, amb referents com “Barcelona nit d’estiu” o “CITES” de TV3. La música de Pau Barbarà Mir té influències clares de grups catalans com Manel, Els Amics de les Arts o Joan Dausà, amb uns arranjaments de Dídac Flores que transporten a un món musical més clàssic.

►SUERTE EN MI VIDA PRODUCCIONES
►SUERTE EN MI VIDA Producciones és l’encarregada de la producció de l’espectacle. El mateix segell que anteriorment ja havia estat darrere de “Desde Mi Ventana” amb Dídac Flores al capdavant, que aquesta vegada s’ha unit Marc Flynn com a director, responsable de muntatges com “El Despertar de la Primavera” o “Aquells 5 anys” i Pau Barbarà Mir, presentador del programa “El Camerino” (iCat, Catalunya Ràdio), autor del text i música original, que s’uneix a aquest equip artístic també com a productor.

►EQUIP ARTÍSTIC
Intèrprets: Laia Fontàn, Jaume Casals, Anna Piqué, Àlex Sanz.
Swings: Mireia Òrrit, Ferran Fabà.
Direcció: Marc Flynn.
Direcció musical i arranjaments: Dídac Flores.
Text i música original: Pau Barbarà Mir.
Ajudant de direcció i coreografia: Rubén Yuste.
Disseny d’il·luminació: Dani Gener.
Disseny d’escenografia: Jordi Bulbena.
Fotografia i projeccions: Helena Palau.
Video-teaser: Albert Masfarrer.