►25 i 26 de febrer i 4 i 5 de març al teatre de Sant Hipòlit de Voltregà.

►Què passaria si avis, pares i nets tots ells haguessin de treballar plegats per tal de complir un propòsit, sent tots ells joves i de la mateixa edat.

►CLOC un viatge en el temps és un espectacle de teatre musical de creació i en català per a tots els públics, escrit i musicat per Carles Planas. I interpretat per 10 actors i 4 músics en directe.

►Sinopsi:
►Dos germans adolescents a través d’un projecte de “Tecno” que han fet a l’Institut, viatgen a través del temps i es retroben amb els seus pares i avis en el passat. Hauran de treballar plegats per poder combatre en Destrucció i tornar de nou al present.

►Amb la direcció escènica de Rai Sánchez, la direcció musical de Carles Planas les coreografies de Karina Amato i interpretat per Ramon Vilardell, Judit Sánchez, Quim Vilargonter, Júlia Mendo, Bruna Mendo, Alba Planas, Biel Parés, Margot Nadales, Maria Amblàs i Joan Mendo i la música per: Ricart Puigdomènech, Albert Vila, Marc Casas i Carles Planas.
►El so per Punch, la il•luminació de Xevi Vigué, les projeccions de Moisès Plana i Xevi Vigué i el maquinista Miquel Erra el vestuari de Montse Yuste i Montse Molas i la perruqueria de Montse Yuste.